Hajnali három órakor lépéseket hallottam a házban. Mi lehetett? Egyedül voltam aznap éjjel.
van a pszichológiában erre egy szép kifejezés, tudatalatti kivetülés.
Magyarul hallucináció, de kevesen tudják, ennek is több fajtája van, szorongás, vagy kényszer hatására fellépő tudatbeszűkülés a pontos megnevezése ha érdekel, és utána akarsz nézni.
Mocskos hazug disznó nevű felhasználó válasza:
Félálomban előfordul, hogy az ember hall hangfoszlányokat, lépteket. Csak ez inkább az elalvás előtti fázisban szokott előfordulni. A hajnali 3 óra elég misztikus időpont. Világszerte lehet olvasni, hogy ebben az időpontban ébrednek fel emberek. Itt is vannak ilyen kérdések.
Akik azt állítják, hogy eltérítettek, elvitték az idegenek, mind úgy emlékeznek, hogy hajnali 3-kor ébrednek fel rendszeresen. Volt esetleg kiesett idő a léptek után? Megjelent az ablakban, vagy az ajtóban egy bagoly szerű alak? Rendszeres a 3-kori ébredés?
"Egyedül voltam aznap éjjel"
Vagy még sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!