Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti elmennétek így egyedül...

Ti elmennétek így egyedül bulizni holnap éjjel? 18/L

Figyelt kérdés

Holnap lesz egy hardcore buli, amire már hetekóta szeretnék eljutni, elég jónak ígérkezik, csak a város, ahol van kb 25 km-re van tőlem. Sajnos az ismerőseim között kevés az, akit érdekelne ez a buli, és aki eljönne velem nincs pénze. Nem ismerek ott senkit, de könnyen ismerkedem, viszont kb hajnali 1-2-kor ér véget az utolsó koncert és hajnali 5-ig még elkéne lézengenem valahol. Meg aztán kitudja milyen lesz az időjárás.

Ti elmennétek így?

2014. máj. 16. 18:35
1 2
 11/18 anonim válasza:
Nem.
2014. máj. 16. 19:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem! És nem az egyedül menés miatt, hanem mert órákat nem tudnál hol lenni. És még az idő sem olyan jó. Hol van ez a buli? Ha Pesten, akkor találsz egy csomó nyitva lévő helyet hajnalig. A szabadtéri programok az idő miatt kizárva sajnos.
2014. máj. 16. 19:07
 13/18 piriiiiii ***** válasza:

Ki fogad velem, hogy sütni fog a nap holnap? Itt már most süt szinte.

Amúgy meg kérdező, Neked kell döntened! Te ismered a legjobban a helyzetedet, meg ezt a bulit. Ha mondjuk lenne egy atomjó koncert a közeli városomban itt, egy hőn áhított zenekartól, de egyedül kellene mennem, TÖKMINDEGY, mi lenne, MENNÉK. (jó, nem tökmindegy, de majdnem)

2014. máj. 16. 19:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Én már voltam így, mikor senki se ért rá pl. nyáron nyaraltak. Elmentem jól éreztem magam, utána meg elmentem egy discoba vagy valamilyen szórakozóhelyre reggelig. mindig akadt társaság. Reggel öt körül már mennek a buszok, vonatok, szóval azt a 2-3 órát még át lehet bulizni.
2014. máj. 16. 19:13
 15/18 A kérdező kommentje:
az a legkevesebb, hogy hol lennék utána. ha nem lesz társaságom akkor keresek valami kocsmát, ha ott sem lesz jó elcsövezek én a buszpályaudvaron is
2014. máj. 16. 19:24
 16/18 A kérdező kommentje:
"Egyébként is a hardcores arcok mind alkoholisták." nem mondom, hogy nincs benne igazság, de akkor ennyi erővel akik diszkóba járnak azok meg mind drogosok :)
2014. máj. 16. 19:25
 17/18 anonim ***** válasza:
8%

Én elmennék.

A gyakoris erkölcscsőszökre meg ne figyelj. Nem tudják mi az az alkoholista, bulit is csak a Project X-ben láttak.

2014. máj. 16. 19:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Milyen buli lesz, és hol? Kell kísérő?
2014. máj. 16. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!