Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elmennétek egy buliba úgy,...

Elmennétek egy buliba úgy, hogy biztosak vagytok benne, hogy nem fogjátok élvezni?

Figyelt kérdés
Holnap lenne egy buli. Biztos vagyok benne, hogy nem élvezném. Viszont a barátaim számítanak rám, hogy megjelenek. Nem volt megbeszélve, hogy megyek, de általában el szoktam menni az ilyenekre, hiába nincs kedvem. Most viszont nagyon nincs. Találkoznék régi idióta ismerősökkel, akikkel nem egyezik az érdeklődési körünk. Nem szoktam inni, buliban meg ugye az ilyen alapfeltétel, emiatt sem szoktam élvezni, mert nem szeretem, ha az összes ember nekem sírja el a szerelmi bánatát.

2014. máj. 16. 19:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy elmentél-e a buliba. Kíváncsi vagyok.
2014. máj. 16. 21:58
 12/16 A kérdező kommentje:
El fogok menni szerintem, de nem tervezek ott maradni 10 után. Bízom abban, hogy pár jobb ismerőssel is találkozom.
2014. máj. 16. 22:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Helyesbítenék, kérdező: Ha megkeresed a magyar minimálbért, van fedél a fejed felett, ruha a testeden, és van mit enned, akkor jobban élsz mint a föld lakosságának 90%-a. :)
2014. máj. 17. 02:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Végül a nem mellett döntöttem.
2014. máj. 17. 17:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Ó. :-(
2014. máj. 18. 12:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Jól tetted. :) Hülye lettél volna elmenni egy számodra érdektelen közegbe...
2014. máj. 25. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!