Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmennétek így buliba?

Elmennétek így buliba?

Figyelt kérdés

Ma lenne egy osztálytársam házibulija, ahová szinte mindenkit meghívott, csak engem nem. Meglepett, mert azt hittem, hogy jóban vagyunk, vagyis legalább annyira, hogyha már olyanokat hív meg a suliból, akikkel 10 mondatot se beszélt eddig, akkor engem is meghív majd. Nem tette, de mindegy.

A barátnőim azt mondják, hogy menjek el velük és is, mert olyan buliba a legjobb elmenni, ahová nem hívtak meg...

Gondoltam arra is, hogy véletlenül nem tett bele a csoportba, de csak feltűnt volna neki, meg a többieknek is.

Szóval ti így elmennétek, vagy nem?

2014. jún. 27. 14:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen lànygyerek :D Szinte minden kérdésednél és válaszodnál próbálod bizonygatni, hogy te 16 évesen milyen érett vagy de azért itt látszik mekkorát tévedsz. :)
2014. jún. 27. 18:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Mond a barátnőidnek hogy kérdezzék meg hogy jöhetsz te is velük.. aztán lehet hogy nincs semmi baja veled csak simán nem hívott meg (ha nem utál nem hinném hogy zavarná)de azért megkérdezés nélkül oda állítani bunkoság
2014. jún. 28. 01:24
 13/14 anonim válasza:
csinalj afterpartit amire nem hivod meg..:D
2014. jún. 30. 14:00
 14/14 anonim válasza:
Lehet hogy feltekeny rad mert mondjuk bejössz annak a pasinak aki tetszik vagy mittudomen nem ertem ezeket az altalanosiskolas problemakat de lehet hogy meghív egy pasit akit meg akar szerezni es nemakarja hogy rahajts. szerintem termeszetes dolog hogy zavar:) vegülis mindenki ottlesz csak te nem es tenyleg bunkosag a csajtol de ha egyszer nem akar ott latni ne menj el.
2014. jún. 30. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!