Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elmennétek a helyemben?...

Ti elmennétek a helyemben? Annyira nincs kedvem hogy nem igaz.

Figyelt kérdés

Lesz holnap egy házibuli, ahova hivatalos vagyok. De annyira nincs kedvem elmenni, hogy azt elmondani nem tudom. És nem értem miért. Nagyon sok barátom ott lesz, plusz sok másik ember is, tehát ismerkedni is tudnék, meg amúgyis.. Jó lehetőség picit bulizni és kiereszteni a gőzt.

De nem értem miért nem akarok menni :(

Ti elmennétek? Hiszen ki tudja mit hagynék ki?

17L

2014. szept. 18. 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék:)
2014. szept. 18. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs kedved akkor szerintem ne menj. Gondold meg még holnapig. Ha meg csak nem akarod azt mondani nekik, hogy nem akarsz menni, akkor például mondd, hogy belázasodtál vagy valami.
2014. szept. 18. 20:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem valamiért mindig akkor sikerültek az ilyen bulizós estéim a legjobban, amikor semmi kedvem nem volt hozzá.

Így utólag mindig örültem, hogy elmentem.

2014. szept. 18. 20:53
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

És ha mondjuk rossz előérzetetek van? Akkor is elmentek?

2014. szept. 18. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A 3. válaszolót meg tudom erősíteni.

A spontán, vagy "á, olyan fáradt vagyok nincs is kedvem menni" bulik sikerültek nekem is a legjobban eddig.

Ehhez képest volt házibuli, amit 1 hónapig szerveztünk, és teljesen unalmas volt.

2014. szept. 18. 22:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is az a tapasztalatom, mint a harmadik válaszolónak :) Szóval én ilyenkor mindig erőtveszek magamon, elmegyek, és qrvajó lesz:D
2014. szept. 18. 23:44
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Ha rossz előérzeted van, akkor inkább ne menj szerintem. Úgyis lesz még ezeregyszáz buli, ahová mehetsz.;) Csak azért írom ezt, mert pl. nekem nagyon beválnak a megérzéseim, így volt ez akkor is, amikor pl. nagyon nem volt kedvem elutazni egy hétvégén, de elmentem és egy balesetben majdnem meg is haltunk mindannyian...
2014. szept. 18. 23:55
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
nanaá ingyen kaja ingyen üditö mi kell még
2014. szept. 19. 12:30
 9/10 anonim válasza:
na és voltál ? :D
2014. szept. 20. 18:37
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem :) És úgy tűnik jól döntöttem.

Köszi a válaszokat amúgy! :)

2014. szept. 20. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!