Elmennétek 14 évesen koleszba elég messze a lakóhelyetekről? Mindig ebbe a suliba akartam menni. De így belegondolni hogy koleszos leszek elég messze itthonról, már nem vagyok benne biztos hogy oda mennék. Bocs ha rossz témába írta .
Nincs az a penz,ami miatt kollegiumba mennek. Nincs az az iskola.
De ez en vagyok. Hogy te mit szeretne,az a te sajat dontesed.
Ha nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon,de tenyleg NAGYON abba az iskolaba szeretnel menni,es ezaltal vallalod a kollegiumi korulmenyeket,akkor hajra. Viszont,ha egy kicsi ketely is felmerul benned,akkor erdemes elgondolkozni a dolgon.
Mindenesetre beszelgess a szuleiddel errol,es kerdezz meg par ismeros kollegistat,hogy mi hogyan meg ott.
14L
Ezt neked kell érezni és eldönteni. Szerintem egy próbát megér. Ha valóban nem bírod, középiskolát még mindig nagyon könnyű váltani és hazamehetsz.
De ha ez az álmod vállald be, valószínűleg tetszeni fog :)
Életem 5 legjobb éve volt! A régi csoporttársaimmal a mai napig tartjuk a kapcsolatot.
Jó buli, kicsit önállóbb leszel és baromi jó hazautazni 7végén a családhoz. :)
Szia.
én 4 évig voltam koleszos. én is 14 évesen mentem. először bejáros voltam azt kb 20percre voltam a sulitól, azt anyuék elkezdtek költözni és a végére már 6 óra buszozás volt az út. volt hogy 2 hetente mentem haza, de úgy gondoltam hogy már befejezem ott, élveztem is, hamarabb felnőttem, komolyabb lettem. szerintem nincs mit vesztened :) a koleszban is van segítséged, figyelem, nem kell félni hogy magadra maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!