Miért tudnak be a szüleim kamasznak ha nem amiatt viselkedek így?
14 éves lány vagyok.Az utóbbi időben kicsit megváltoztam és talán zárkózottabb, hisztisebb lettem.Jó én értem hogy kamaszkorban vagyok de annyi minden nehezedik rám a suliban(beleértve sunyi barátnőket és hogy életem első szerelme nem viszonozza az érzésemet) hogy talá csak otthon tombolom ki magam.És akkor egyből rávágják hogy:biztos a kamaszkor!
Meg se kérdezik tőlem miért vagyok egyes napokon még tök vidám máskor meg dühös és szomorú.Pedig szivesen elmesélném nekik de nem is érdeklem őket..
és meg se próbáltad velük közölni, hogy mi a helyzet veled?
hogy miért van rossz kedved, miért nem meséled el a kétségeidet, sikereidet.. ilyesmi.
Örülők hogy megért az előző válaszoló:)
Nem értek egyet azzal hogy fáradtak mert nem csak néha odamegyek hogy beszéljünk és nincs kedvük hanem minden nap el akarom mesélni de nem is érdekli őket csak azzal vannak elfoglalva hogy a húgom nak hogy ment a suli-_-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!