Mennyi az esélye annak, hogy esemény utánit recept nélkül adjanak kis patikában egy kamasznak?
Soha a büdös életben nem voltam még nőgyógyásznál, a szüleim nem tudnak a nemi életemről. Védekeztünk, de mégis baleset történt. Aki ki szeretne oktatni, az köszönöm, de ne tegye, ebből én nem kérek, tudom, hogy mivel jár, el is mennék nőgyógyászhoz, de legközelebb csak hétfőn lehet menni, így szeretném az esemény utánit minél előbb megszerezni. Egy barátnőm anyukája szerint kisebb patikákban kiadják néha recept nélkül is, igaz ez? Azt se tudom, hogy ha nem sikerül akkor hogy avassam be anyáékat. Picit tehetetlen vagyok, mert ilyenmég sosem fordult elő velem. Kamaszként milyen lépéseket tehetek? Ha esetleg összejön a baba biztosan nem tartanám meg, mert még a 16-ot sem töltöttem be...
Szeretném nyomatékosítani, hogy negatív válaszokat nem kérek. Tudom, hogy sok embernek érthetetlen, hogy miért szexelnek a kamaszok ilyen fiatalon, de akkor légyszíves az ilyen emberek tegyenek fel egy erről szóló kérdést a témában.
Semennyi.Sehol sem adnak ki recept nélkül!Biztosan mondhatom,mint gyógyszerész!
Ilyenkor az a mód hétvégén,hogy bemész az ügyeletre,nőgyógyászati klinikára,ott éjjel-nappal van valaki és felírja.
Egy TB kártya jó,ha van nálad.
Illetve személyi és lakcím kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!