A barátommal lefeküdtünk, védekeztünk . A végén a gumi kiszakadt, és nem tudom menyi mehetett belém . A patikában tudok szerezni esemény utáni tablettát orvosi recept nélkül?
Figyelt kérdés
Holnap el is szeretnék menni gyógyszert ( antibébit ) iratni a dokinál . Szóljak neki ez ügyben?2012. jún. 3. 16:14
1/14 anonim válasza:
patikában csak receptre adják ki tablt.t
2/14 anonim válasza:
Persze hogy szóljál, különben az antibébire már lehet hogy nem lesz szükség...
3/14 A kérdező kommentje:
amúgy a menzeszem is pont akkor jöhetett meg
2012. jún. 3. 16:21
4/14 anonim válasza:
Épp egyik nap nézegettem: 72 órásat írnak fel, hétköznap nőgyógyászati szakrendelésen, hétvégén a kórház nőgyógyászati osztályán. De ne hagyd ki, én pont így jártam, hogy kiszakadt, de én kis naiv, úgy voltam, hogy nemsokára úgyis megjön.... Most meg azt sem tudom, mit tegyek...
5/14 anonim válasza:
A gyógyszert csak nőgyógyász írhatja fel, rendelésen vagy ügyeleten! Antibébiért ne menj, csak 72 órásért, de azért sürgősen! (Felnőttesebb neve , h "esemény utáni tabletta")
6/14 A kérdező kommentje:
esemény utánit sem kapom meg vény nélkül ugye ?
2012. jún. 3. 16:31
7/14 anonim válasza:
az ugyanaz, így tehát nem sajnos. (Esemény utáni=72 órás)
8/14 anonim válasza:
Nem kapsz vény nélkül, de a háziorvos is kiírja!
9/14 anonim válasza:
Nőgyógyászati ügyeletre kéne menni minél előbb,mert az idő elteltével csökken a hatása.Nem mindegy,hogy ma vagy holnap veszed be.Nem kell félni,2 perc az egész,kapsz egy receptet,nem fognak vizsgálgatni vagy ilyesmi.Recept nélkül nem lehet hozzájutni semmiképp sem.
10/14 A kérdező kommentje:
és az nem befolyásolja hogy éppen megvan a menstruációm ?
2012. jún. 3. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!