Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orvosi ügyeleten felírják az esemény utáni tablettát?
Figyelt kérdés
előre is köszi a válaszokat!2012. máj. 27. 21:20
2/6 anonim válasza:
Ja és keress előre ügyeletes patikát!
Mi rohantunk a nőgyógyászati ügyeletre húsvétkor, csak sehol sem találtuk az ügyeletes gyógyszertárat. Kiírva meg persze, hogy sehova sem volt, így mi 4 órán keresztüol rohangáltunk Budapesten.
3/6 A kérdező kommentje:
jaj de jó, köszi!
2012. máj. 27. 21:23
4/6 A kérdező kommentje:
én nem Bp.-i vagyok, itt nincs külön nőgyógyászati ügyelet ahogy én tudom, ha mégis akkor addig hisztizek a sima orvosin amíg fel nem írják...
2012. máj. 27. 21:25
5/6 A kérdező kommentje:
am megnéztem neten és 10 is ki van írva, szóval szerintem ott megkérdezem
sajnálom ami veled történt, de legalább te már túl vagy rajta és nem lett baj!
2012. máj. 27. 21:26
6/6 anonim válasza:
Köszi, neked pedig sok sikert :)
Én amúgy ennek az esetnek a hatására már a következő menzeszemtől elkezdtem a fogamzásgátlót szedni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!