Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükséges jelen lennem ügyeleten történő, esemény utáni tabletta felírásakor?
Lenne egy elég kényes kérdésem, amire szeretnék gyors választ kapni amennyiben lehetséges. A barátommal együtt voltunk tegnap, és történt egy kis baleset. Félek, hogy valami baj történhet, így szeretnék egy esemény utáni tablettát venni. Még elvileg van 50 óránk. A barátom felajánlotta, hogy elmegy az ügyeletre, és felíratja receptre a gyógyszert, hogy engem kíméljen a dologtól. (Ne ismerjenek meg, mert az nem lenne túl célszerű) Szóval nekem a felírásnál ott kell lennem, vagy ezt ő is el tudja intézni? Nem tudom, hogy hogy megy a dolog.
Köszönöm előre is!
Ha jól tudom ott kell lenned. Legalábbis az esemény utáni tabletta eléggé megterheli a szervezetedet, nem hiszem, hogy csak úgy felírná az orvos egy férfinak.
Amúgy meg tudni kell vállalni a felelősséget a tetteidért. Ebbe beletartozik ez is.
Sokmindentől függ, hogy mennyibe kerül. Nem mindegy a város sem, ahol élsz, és az sem, hogy melyiket írja fel a doki.
Én Dél-dunántúli városban voltam patikában gyakornok (most vizsgázok), és nálunk a Rigesoft volt 5500 forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!