Miért van az, hogy sok kamasznak kiakadnak a cigin, de ha vízipipázik, azt nem tartják akkora bűnnek vagy egyáltalán nem? Pedig állítólag ártalmasabb a ciginél.
Nekem az osztályban vannak páran beleb*zulva a vízipipába. Ofő engedi, hogy osztálykirándulásra vigyünk vízipipát, és tök nyugisan este beszélgetünk, pipázunk. Én is ott ülök, de nem szívom, vannak akik velem tartanak benne. Nem ítélem el őket, csak nem szeretem a füstös dolgokat :D Titkos mikulásnál az egyik ilyen haverunknak energiaitalos vízipipa kavicsot vettünk. Abban asszem még dohány sincs...
A cigi szerintem is más. Az íze is borzasztó, a szaga is, a fogakat is rontja, és a tested is roncsolja. Nem tudom, a pipa okoz-e függőséget, de biztos vágyik rá az ember egy idő után, mert tetszik neki. A cigi egy idő után létszükséglet, ha ideges, azonnal rágyújt az ember.
Összefoglalva, egyiket sem támogatom, de a pipa szerintem lehet jó dolog, ha tartja az ember a mértéket, és minőségi cuccot tesz bele.
"Összefoglalva, egyiket sem támogatom, de a pipa szerintem lehet jó dolog, ha tartja az ember a mértéket, és minőségi cuccot tesz bele."
milyen minőségi cucc lehet az energiaitalos borzalom? Ugyanmár! Nevetséges az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!