17 éves lányom barátnőjénél alud állítólag másnap 3kor jött haza. Nemtudok benne megbízni pedig azt állitja tényleg ott aludt. Higyek neki?
szerintem meg 27 évesen simán meg lehetne engedni neki hogy a barátjánál aludjon néha, és nem lenne hiszti. nem neked kell tetszen, hanem a lányodnak, ha ő úgy érzi neki való akkor had legyenek boldogok.
azt megértem teljesen hogy nem akarod hogy nálatok aludjanak ha nem kedveled a srácot, de azt hogy nála aludjon simán meg kéne engedd ! majdnem felnőtt a lányod !!
Miért ne aludhatna a barátjával? Kit érdekel, hogy neked tetszik-e a srác???
Idióta
egy részről megértem a neked válaszoló tiniket is, de most megpróbálom kultúráltan összefoglalni a véleményem.
az anyám ugyanolyan, mint te! rettenetes felfogása van, nekem is régen folyton hazudoznom kellett arról, hogy alszom, mert nem akarta megengedni , hogy átmenjek a barátomhoz, azt, hogy ott aludjak, ....azt meg el is felejthettem. ez kb 16,5-17 éves koromig ment, és ez idő alatt a rengeteg értelmetlen tiltásával és lekezelő modorával elérte, hogy mára körülbelül teljesen megutáljam...tehet erről ő is ( persze én is ) de nem én küldtem őt nemegyszer a ku*rva anyjába-szó szerint!!!
szerintem mielőtt elveszítenéd a lányod teljesen, kicsit próbálj engedni az ő igényeinek is, mert nagyon meg fogod bánni később!! TAPASZTALAT!! enyém is ezt csinálja, nagyanyámnak sír, hogy bezzeg, ő mennyire szeret...csak épp le*szarom, mert egy undorító szem*ét volt velem anno! ( és még gyakran most is)
19L
jah, és hozzáteszem, hogy amikor nem akarta engedni h együtt aludjunk az több, mint 2 év járás után volt...ma is együtt vagyok ezzel a barátommal, 4,5 éve és 19 évesek vagyunk...ez szerintem elég ritka, legalább anyám is láthatja h kicsit sem volt igaza.
előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!