Nyáron meddig van kimenőtök? És hogyan mentek haza esténként?
Nyáron meddig van kimenőtök?
Negyed10.
És hogyan mentek haza esténként?
a lábamon.
13L
9-ig lehetek kint
és hát a lábamon megyek haza. tudsz jobbat?
Attől függ kivel megyek, de általában ameddig akarok. (amúgy a max ameddig kint maradtam asszem fél 2 volt, általában olyan fél 11-11 fele haza megyek)
Ameddig van társaság, addig gyalog megyek, utána felhívom apát, és ő haza visz kocsival. (cigányokkal teli környéken lakok)
14/L
Nekem max. éjfélre haza kell mennem de ha tovább akarok maradni valahol akkor maradhatok ameddig akarok csak ne legyek egyedül és kint az utcán. Meg persze folyton legyek elérhető a telefonomon. És amúgy mindenhova gyalog járok. :)
14/L
Rendezvényeken ameddig tart (pl. fesztiválok, koncertek), barátokkal este 8:P Busszal vagy gyalog megyek haza.
13L
fél 10-ig maradhatok
és általában biciklivel megyek haza
14/L
9 ig maradhatok, kivétel koncert, haveroknálalvás stb
gyalog vagy cangával megyek haza
14/f
Nem igazán szabják meg, mivel félek a stötében. :S Igazából nincs miért, meg télen néha muszáj valahova sötétben bennem, dehát ez van. A legkésőbbi időpont, amikor elindultam haza - a város "izgalmasabb" helyeiről max. fél óra alatt hazaérek - az 9 óra volt, de mostanában inkább barátnőknél alszom, aztán van, hogy felkelek és már megyek is, de van, hogy egész nap együtt vagyunk. Egyébként általában gyalog megyek, de a legjobb barátnőm anyja szinte a sajátjaként kezel, ezért ha nem tudok náluk aludni, és "véletlenül" ott maradtam későig, akkor haza szokott vinni.
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!