Nyáron meddig van kimenőtök? És hogyan mentek haza esténként?
Nem szabják meg,de egyedül nem lehetek az utcán...Mivel tömegközlekedési járműre nem szállok fel,ezért vagy az van,hogy gyalog hazamegyek(ilyenkor elkísérnek a barátaim) vagy értem jön valaki,de ha már nagyon késő van,akkor marad a taxi....
13/L
Az én nagyobbik lányom is 11 éves, de szerencsére nem csavarog:S
Elég korai még ez, nem? Inkább még a családdal kellene lennetek 11-13 évesen, nem az éjszaka kellős közepén ki tudja hol:(
14 évesnél előbb nem fogom elengedni egyik lányomat sem!
Ki beszél itt rólad kicsilány? :)
Figyelj ide szívem... 11évesen még barbiznod kéne :) nem pedig az utcán lenni, miért nem hívod át a barátnőid? vagy miért nem mész te hozzájuk? :)
Ne flegmulj már... nem is értem hova fajul ez a világ? egyáltalán nem tudjátok tisztelni a felnőtteket???
Miért szájalsz?? Egy vad idegennek, bunkó módon!
Én 14 éves vagyok, de nem nagyon mászkálok az utcán... azaz persze néha ki ugrom barátnőkkel barátokkal sétálni... de max 7re mindig itthon vagyok és nem azért mert a szüleim nem engednek tovább, hanem mert nem szeretnék tovább lenni... Bőven elég így... :)
azt sem tudom meg érteni, hogy a velem egykorúak és a fiatalabbak, miért nem tisztelik a felnőtteket?:) hmm... vicc, komolyan!
Ui.: Adjuk már meg a tiszteletet az idősebbnek... VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE! ők még is többet tudnak mint mi... és csak jót akarnak!:)
Puszi
Nem kötözködni akartam!
Én csak a tiszteletről beszéltem, én nem azt mondtam hogy baj ha kint vagy a levegőn. Nem csak rólad beszéltem, hanem úgy általában a mostani fiatalokról.
Nem értem, mindenki azt mondja (akinek elvált szülei vannak)
Hogy a nevelő apám egy "bunkó" a nevelőanyám egy "bunkó".
Igaz nekem a szüleim nem váltak el, remélem nem is fognak!
Lehet nem tudnám el viselni, ha anyukámat vagy apukámat mással látnám, de azért nem hiszem hogy annyira szőrnyű lenne és "gonosz". Csak a negatív dolgokat veszitek észre, picit figyeljetek a pozitívabb dolgokra is.
A negatív dolgokat nem szabad be engedni. :)
Hidd el, hogyha le ülsz vele/velük néha beszélgetni, minden jobb lesz. Elmondod mi nem tetszik, ők is elmondják... Mind ahányan vagytok, megpróbáltok változtatni a helyzeten. Mond el hogy konkrétan rongynak kezel a nevelőapád és nem tudod ezt elviselni...
Vagy pedig, ha annyira gyér a helyzet miért nem költözöl édesapádhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!