Szülők! De persze kamaszok is irhatok elmennétek futni esténként a 13 éves lányotókal?
Nekem speciel ciki lenne anyucimmal futni menni
13/Ł
Pff első...
Én elmennék anyukámmal futni, sőt apukámmal szoktam is. Szerencsére jófej szüleim vannak, sosem égtem velük.:)
Én a 14 éves lányommal meg a kutyájával járok futni ahol mi élünk van egy úgynevezett: Tisza-gát és oda megyünk ki kocsival,visszük a kutyust és ott futunk,este mikor még nincs sötét,de már nincs olyan meleg se,apát meg nem lehet rávenni,hogy jöjjön,de azt mondta a lányom,hogy az nem is baj. :D
Miért lenne már ciki a lányoddal futni?
Első vagyok.
nekem is jófejek a szüleim, vásárolni, sétálni megyek is velük. DE futni tuti nem!
főleg h a pálya tele van helyes csávókkal ;)
velem jöhetne anyum.:D de nem jöhet,mert fáj a térde.:D és estenem olyan jó futni.:D reggel a jó amikor tele vagyunk energiával és felfrissülünk tőle.:D
amugy ez attól is függ,hogy az anyuka hány éves és milyen kondícióban van[azért nem mindegy,hogy egy 30éves fitt anyuka vagy egy idősebb de fáradékonyabb:)[de lehet a fiatalabb is fáradékonyabb és az idősebb fittebb,félre értés ne essék:)]]
13/L
hmm én elmennék vele, ha szép :)
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!