Szülők! De persze kamaszok is irhatok elmennétek futni esténként a 13 éves lányotókal?
Én anyuval járok futni. Az első 2 km-t közösen, aztán anyu átvált sétára én meg futok még 2-t és viszafordulok. És addig futok amíg nem találkozom anyuval. Onnantól meg sétálunk. Ez miért lenne ciki?
17/L
Én minden este anyummal járok futni. Le szoktunk menni a balcsipartra, egy olyan szakaszra, ahol sokan szoktak futni.
És igen, vannak helyes pasik is, és ilyenkor sem gáz, ha anyummal vagyok, mert utána mindig megbeszéljük, hogy melyik milyen volt:P
15/L
Én anyukámmal járok aerobic-ra és egyáltalán nem ciki. Az ciki,ha gáznak tartod a saját anyukádat :P
12/L
szerintem nem ciki. Csak kár, hogy anyukámnak gerincsérve volt, és egy idő után nagyon megfájdul a dereka :(
ezért én a barátnőmmel járok futni :D
13/L
szia
persze,miért is ne? nics ebben semmi rossz dolog.főleg ha a lányod kért meg rá , hogy menj el vele futni ;)
szerintem jó dolog.ez egy jó anya-lánya kapcsolatra utal.
és esetleg ha sétáltok akkor beszélgetni is tudtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!