Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nyáron meddig van kimenőtök?...

Nyáron meddig van kimenőtök? És hogyan mentek haza esténként?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 12:59
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Nem, nem mindenki mondja azt, hogy a nevelőapja/anyja milyen szemét, gonosz, lekezelő, stb. Például apukám feleségét elfogadnám nevelőanyumnak, bár szerintem kissé morbid ez a név, ugyanis mindkét szülőm él. Valóban vannak jó dolgai anyum férjének, pl. hiába utáljuk egymást, megvéd, ha igazam van, ha teheti, bio és magyar termékeket vesz. Azt sajnálom minden felnőttben, aki a családban él (akár újként :s), hogy senkivel se lehet leülni beszélgetni. Anyum képtelen tartóztatni magát, és kiabál, ha másak a nézeteink, a férjét már képtelen vagyok elviselni, apum feleségével még sose kellett beszélnem semmiről se, apum egyszerűen kinevet, és nem vesz komolyan - még mindig azt hiszi, hogy kisgyerek vagyok (jönni fognak erre a válaszok, hogy márpedig kisgyerek vagyok, mert nem lehet elhinni egy 13 éven aluli gyerekről, hogy kamaszodik), és nem bízna rám egy pici munkát se a ház körül, mert hogy ÖT!!! évesen ezt és ezt csináltam közben. -.-

Azért nem költözöm apukámékhoz, mert akkor teljesen új életet kéne kezdenem... Az hagyján, hogy szinte minden különórámról le kéne mondanom, és csak egy iskola van a környéken, ami nem túl erős, de egész nap egyedül lennék itthon. Nem teng túl bennem az önbizalom, ennek fejében ismerkedni se merek, mert attól félek, hogy elutasítanak és kiröhögnek, ergo soha az életben nem lenne ott barátom.

2011. júl. 24. 18:19
 32/34 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, remélem, nem veszed személyeskedésnek: 11 éves létedre hihetetlenül éretten gondolkodsz, beszélsz. A korosztályodra valóban a legkevésbé sem jellemző (én már csak tudom... emlékszem magamra), de úgy tűnik, elég más vagy. Ha szeretnél velem beszélgetni, akkor írj privit, nagyon komolynak, érettnek tűnsz. :)14/L.

Amúgy: jegyezzétek már meg, a tisztelet nem jár, azt ki kell érdemelni. Persze először automatikusan, de könyörgöm, ha támadja valaki, akkor a gyereknek sem kötelező kussolni. Amúgy is, lehet, hogy 11 éves, de gondolom feltűnt, hogy érettebb a koránál, meg amúgy sem azt jelenti, hogy automatikusan nem lehet igaza... Ne ítélkezzetek.

2011. júl. 24. 19:18
 33/34 anonim ***** válasza:
Ki ítélkezik kérlek???
2011. júl. 24. 21:08
 34/34 anonim ***** válasza:
nem akar valaki dugni?
2011. júl. 25. 00:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!