Nyáron meddig van kimenőtök? És hogyan mentek haza esténként?
Változó. Attól függ, mi a programom, hol van a programom, kikkel megyek.
Ha valami rendezvény van, akkor max. éjfél, de általában kicsit hamarabb hazaérek.
Ha nincs semmi rendezvény, csak kimegyünk sétálni, találkozni ismerősökkel akkor általában 9-10 körül hazaérek.
Gyalog szoktam menni, annyira nem veszélyes környék, a szüleimtől pedig nem várom el, hogy éjszaka felhívom és jöjjenek értem kocsival. A legjobb barátnőmmel gyakorlatilag ugyanott lakunk, két külön utcába, de azok merőlegesek egymásra, szóval 2 percre lakunk egymástól. Együtt járunk ki, együtt is szoktunk hazajönni, így tényleg nem olyan veszélyes.
16/L
Én egy szülő vagyok.
Nem engedném a gyerekemet minden nap 23-24 óráig csavarogni.
Aztán meg délig alszik :P
Nyáron is nappal a nappal, és éjjel az éjjel. Persze e-egy buli más :) Akkor csak másnap délben jön haza.
11 évesen?? ne is értem az ilyen szülőket
egy 11 éves ne mászkáljon sehova, főleg ne este és ne egyedül és ne izgalmasabb helyekre
szitnén szülő
Hát mivel csak sétálni szoktam kijárni így fél 9-9ig engednek ki..több időre nagyon nincs is szükség :)
14/L
Nekem nincs megszabva, ha valami sokáig tart, akkor barátnőnél alszom, de amúgy ha csak sétálni megyek, akkor azért rám szoktak szólni, hogy sötétedés után ne nagyon mászkáljak, ha messze lennék, és nem jó környéken, eljönnek értem, amúgy busszal vagy gyalog megyek haza.
14/L
Nyilván nem úgy gondolom az "izgalmasabb helyeket". A belvárosra gondolok, ahol van fagyizó, kávézó - egy ismerősünké, azért szoktam odajárni -, édességbolt, ilyenek. Mellesleg nem veszélyes a környék, attól, hogy esetleg ahol te laksz, oda nem engednéd el a gyerekedet barátokkal, más még lakhat totál biztonságos helyen. Amíg nem ismerik a körülményeket, miért kell beszólni?
A 11 éves voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!