Mit tegyek, hogy megint a régi lehessek? Hogy legyek megint boldog, élettel teli és magabiztos? Hogy tüntessem el az állítólag hazug képet magamról?
Nyugi. :) Erre az állapotra azt mondják: tükrök között vergődik. Azt jelenti: az elkeseredettséged oka nem valódi, csak egy káprázat.
Előtted az élet. Tudom ez közhelyes, de TÉNYLEG előtted az élet, most csak délibábok ijesztgetnek, ne higgy "nekik". Egy fiatal lány vagy, aki rövidesen fiatal nő lesz, egy csodálatos fiatal nő, aki után bizonyára meg fognak fordulni a pasik, a ráncok pedig még nagyon messze vannak. (Egyébként meg annak a kornak is megvan a maga szépsége. De ha vigyázol a testedre, helyesen táplálkozol, sokat mozogsz, akár plusz 10 évet is nyerhetsz. ;) )
Néha van úgy, hogy ki kell venni egy kis szabadságot. Ha belecsömörlöttél a dolgokban, nyugodtan tedd le a terhet egy kicsit. Keress egy érdekes tevékenységet, tanulj táncolni, rajzolj, tanulj hangszeren vagy színjátszást és meglátod, elszáll ez a mumus mintha nem is lett volna. :)
34/F
Köszönöm, hogy írtatok. Már járok pszichológushoz, aki fél éve sikeresen kigyógyított a mániás depresszióból. Remélem megint csodát tesz... (:
Továbbra is várok válaszokat. :D
Első vagyok.
Hopp ez új információ, hogy mániás depressziós voltál. :)
A pánikbetegség, depresszió és skizofrénia (általában ebben a sorrendben szokott lenni, de egyéntől is függ) hátterében általában ugyanolyan lelki problémák állnak, amelyeket mások képesek feldolgozni ilyen szindrómák kialakulása nélkül is. A különbség az agyi metabolizmusban rejlik.
Vegyél Omega-3 kapszulákat, a vitaminkirályosat tudom ajánlani, ami ár-érték arányban megfelelő, egyhavi adag (napi 3 kapszula) kb. 3000 Ft, valamint gyógyszertárban kapható orbáncfűtea, a virágosat vedd, ne a filtereset, és azt is idd.
A Manchester-i Egyetemen vizsgálták az előbbit, súlyos, köz- és önveszélyes skizofrén beteg (12 éve az) három hónap után tünetmentessé vált, további három hónap után pedig gyógyulttá, azóta van állása is, családja, gyereke is, fellelhetőek cikkek róla. Csak Omega-3 kúrát kapott, a gyógyszerekről fokozatosan álltak le.
Az orbáncfű alkalmazását pedig német egyetemeken tanítják, csodaszerként tartják számon, egyébként párszáz forint ez zacskó. Valószínű, hogy egyszerűen csak az agyadban van olyan tipikus elváltozás, amely miatt máshogy érzékeled a valóságot. Ez helyrehozható és megváltozhat.
(Az is fontos, hogy a pszichológuskollégák és a pszichiáterek legtöbbje nem követi a fejlődést, nem képzi magát, csak a régi, általában pár év után már elavult tanultakat alkalmazza harminc év után is.)
Harcra fel! :)
Én ismerem ezt az érzést, én 16 éves vagyok, túlságosan más a gondolkodásmódom, valahogy én is pocsékolom a legszebb éveimet (bár nem nagyon tudnék belőle jobbat kihozni)...
Nekem a nehéz kommunikáció, a kevés hasonszőrű ember és a pénz hiánya a legfőbb problémám... (a pénzes részére is van egy értelmes magyarázatom). Szinte barátok nélkül, pénz nélkül, egy taszító személyiségű apával és egy túlságosan sorból-kilógó fejjel élek én is. Rossz dolog, igaz, ez nem a mi időnk, de nekünk később lesz az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!