Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért tudnak be a szüleim...

Miért tudnak be a szüleim kamasznak ha nem amiatt viselkedek így?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok.Az utóbbi időben kicsit megváltoztam és talán zárkózottabb, hisztisebb lettem.Jó én értem hogy kamaszkorban vagyok de annyi minden nehezedik rám a suliban(beleértve sunyi barátnőket és hogy életem első szerelme nem viszonozza az érzésemet) hogy talá csak otthon tombolom ki magam.És akkor egyből rávágják hogy:biztos a kamaszkor!

Meg se kérdezik tőlem miért vagyok egyes napokon még tök vidám máskor meg dühös és szomorú.Pedig szivesen elmesélném nekik de nem is érdeklem őket..

2013. dec. 14. 18:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Minek kell belé kötnöd? Nem kéne általánosítani és különben sem értem miért gond az ha valaki szeretne a szüleivel beszélni a problémáiról. Most vagy magadból indulsz ki vagy nem tudom.

Nem kéne lenézni valakit csak azért mert tini. És általánosítani sem kéne.

2013. dec. 15. 19:11
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó válaszolónak:))

Nem tudom miért kell általánosítani egyáltalán nem hülyeségekről akartam beszélni hanem iskolai dolgokról meg hogy milyen volt a napom.Mert itt nyavalyognak hogy nem értenek meg pedig meg se hallgatnak.És amint már előttem is leírták:MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI!;)

2013. dec. 17. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!