A szülő intézetbe küldheti a saját gyerekét azért mert "rossz"?
Hogy működik ez?
Az anya/apa úgy dönt, hogy intézetbe adja és ennyi?
igen, de azzal számolnotok kell, hogy valószínűleg "örökre elvesztitek" azt a személyiséget aki volt.
Egyrészt a harag benne, hogy intézetbe adjátok, eltávolítja tőletek. A másik, amit csak hallomásból gondolok, nem tapasztalat, az intézetek atmoszférája.
Van a környezetemben jó pár intézetis, és azt mondják az ilyen helyek a drog, a korai szex, a homoszexualitás tanyája. Sajnos a legtöbb intézetes gyerek soha sem fog tudni normális életet élni. De monodm nem saját tapasztalat csak ismerősök tapasztalata.
Én is intézetis vagyok, pontosabban gyermekotthonos. Jobban hangzik. :)
Borzalmasak voltak a kamasz éveim, 3 suliból is kirúgtak, rendőrségi ügyek, családi vitákról pedig ne is beszéljünk.. :)
Furcsa, de én akartam eljönni a szüleimtől, úgy éreztem jobb Nekem nélkülük. Most 19 éves lány vagyok, kb 5 éve vagyok otthonban. És Azt kell hogy mondjam, jól döntöttem akkoriban, hogy eljöttem, nem tudom meddig romlott volna a kapcsolatunk. Mostmár megkomolyodtam, jó a kapcsolatom a szüleimmel, és kitűnő tanuló vagyok. :)
Nem tudom, hogy segítettem-e ezzel a kommenttel, de gondoltam leírom az én sztorim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!