Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elmennétek a gyereketekért...

Ti elmennétek a gyereketekért a táborba ha nem érzi jól magát?

Figyelt kérdés

5napos táborba megyek Balatonra. 192km re van tőlünk.

az a lényeg hogy nem nagyon akartam menni de végül anyáék és az edzőm rá vett. Anya mondta ha nem birok elaludni vagy bármi van nem érzem jól magam eljönnek értem. Nálunk volt apa unoka tesója és anyával beszélgettek és szóba jött hogy megyek e táborba meg minden és anya mesélte neki hogy nem akarok menni stb. és mondta anya neki is hogy majd ha nem érzi jól magát akkor elmegyünk érte. és ő azt mondta tényleg??? ő nem menne el a gyerekéért. Anya azt mondta aludni se tudnának ha tudják hogy nem érzem jól magam és ilyen távol vagyok (és ez lesz az első hogy több napra megyek táborba) Ti elmennétek a gyereketekért a táborba ha nem érzi jól magát?

2015. júl. 16. 01:18
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
képzeljétek el irtam neki és olyan lekezelő bunkó volt.. de nem jön a táborba
2015. júl. 17. 14:56
 22/64 anonim ***** válasza:

Mit írt?

Én megértelek

2015. júl. 17. 23:05
 23/64 A kérdező kommentje:

rá irtam hogy szia ő: hali mizujs? én: semmi veled? ő: hh rám irtál? xy matt? :P én: nem amugy te jösz táborba vasárnap? ő:mi?? hova?? én: kosár edző tábor ő:nem.. én: Zánkára ő:miért mennék? Xy megy? én: bocsi azthittem jösz nem nem megy utánna pedig kérdezte hogy kik mennek.

azért annyira bunkó nem volt de élőbe tök más volt..

2015. júl. 17. 23:11
 24/64 A kérdező kommentje:
remélem valamennyire eltudtátok olvasni amit irtam:D
2015. júl. 17. 23:12
 25/64 A kérdező kommentje:
amúgy nem lesz felnőtt hanem 1 tanárral megyünk.. nem lesz gázos egy kicsit? mármint a tanár számára.. nem vagyunk valami jók:D
2015. júl. 17. 23:12
 26/64 A kérdező kommentje:
Szerintetek vissza mondjam? Vasárnap indulunk de nem akarok menni eddig akartam de mostmàr nem.ràm tört a semmiböl a sírás ès fèlek ott is ràm fog😭😭 de viszont mikor bele gondolok mennyi èlmènyből maradnék ki.. Jahj Most nem tudom mi legyen 😞😞😣😪😱😨😭
2015. júl. 18. 01:05
 27/64 anonim ***** válasza:
Ha a 12 éves gyerekem hívna és tényleg olyan lenne az indok (mondjuk a többiek bántják, fél) akkor szó nélkül pattannék kocsiba akár hajnai 3-kor.
2015. júl. 18. 10:41
 28/64 A kérdező kommentje:
Anya mondta hétfőn vagy kedden eljönnek értem de még ez sem olyan megnyugtató
2015. júl. 18. 14:03
 29/64 anonim ***** válasza:
100%
annál nagyobb hülyeség nincs mint rákényszeríteni a gyereked olyanra amit nem akar. szerintem ez sokkal rosszabbul hat a lelkivilágára.. egy tábornak nem az a lényege hogy "kibírd" hanem hogy akkor menj ha szeretnéd és elvez
2015. júl. 18. 16:05
 30/64 A kérdező kommentje:
De ha nem megyek nem kosarazhatok!!!! azt mondta az edzőm
2015. júl. 18. 16:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!