Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Milyen telefonotok...

Kamaszok! Milyen telefonotok van? Megvagytok vele elégedve? Ha bármilyen telefont kaphatnátok, milyet választanátok?

Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 18:47
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Sony Xperia SP-m van. Mikor kaptam, úgy fél éve, nagyon szerettem, de már kezdenek előjönni a hibái, meg engem az androidos dolgok egyszerűen utálnak. Pár hónap után egyszerűen nem működnek rendesen, ezért is van mellette egy Ipod Touch 5-öm, azt használom többnyire és nagyon szeretem. Ha bármilyen telefont választhatnék, Iphone 5s-t kérnék, de azt hiszem, olyanom nem lesz.:D

16/L

2014. jún. 26. 16:27
 42/44 Gyémántlány ***** válasza:

Huawei ascend p6.

Igen, meg vagyok vele elégedve, teljesen jó.

Ezt választottam, ilyet akartam, nem kéne másmilyen.

2014. jún. 27. 16:00
 43/44 anonim válasza:
nekem egy sony xperia sp van nagyon meg vagyok vele elégedve, ezt találtam a legjobb ár/érték arányúnak. ha bármilyet vehetnék akkor egy sony xperia Z2-t vennék 15/F
2014. júl. 13. 13:16
 44/44 anonim ***** válasza:
#23. válaszoló vagyok, tegnap kaptam s4 minit :) Eddig nagyon tetszik, imádom :D
2014. júl. 23. 18:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!