Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Milyen telefonotok...

Kamaszok! Milyen telefonotok van? Megvagytok vele elégedve? Ha bármilyen telefont kaphatnátok, milyet választanátok?

Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 18:47
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Kérnék*
2014. jún. 25. 17:26
 32/44 anonim ***** válasza:

xperia z

Szeretem, ha bármilyet választanék akkor ez lenne mert ezt választottam :D

2014. jún. 25. 18:55
 33/44 anonim ***** válasza:
49%

Iphone 5S

Mert hosszútàvra tervezek:)

Imàdom,szerintem a legjobb telefon(amèg ki nem jön az ujabb)

2014. jún. 25. 21:31
 34/44 anonim ***** válasza:
Huawei ascend y300-am van. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Főleg, hogy nagyon olcsó volt. Ha bármilyen telefont kaphatnék talán a sony xperia z lenne az.
2014. jún. 25. 22:10
 35/44 anonim ***** válasza:
#34-es voltam. Hozzátenném, hogy a huawei-t nem cserélném le mostmár semmire, csak ha anno több pénzt szántam volna telefonra azt megfontoltam volna.
2014. jún. 25. 22:18
 36/44 anonim ***** válasza:

Zopo zp700am van

Kínai telefon, de világszerte híres, ismert, ës merem állítani hogy sok magyarországon kapható telefont lever… nagyon imádom, egyetlen gyenge pontja az akksija de azt is ki lehet küszöbölni

Nemtudom, nekem ez a telefob tökéletes, de talán egy iphone 5st vagy egy lg g2minit szeretnék

13/l

2014. jún. 25. 22:58
 37/44 anonim ***** válasza:

Sony Xperia Tipom van, gyűlölöm, na meg amúgy is víz került rá, szóval kaputt, vége a telefonnak. A tesóm telefonját (Samsung Galaxy Young) közösen használjuk, az egész rendben van, csak béna a kamerája.

Sony Xperia L-t szeretnék.:D Nem tudom, fontos lenne az előlapi kamera.:) De ha ilyen drágább telefont is választhatnák, akkor Samsung Galaxy S4-et, Xperia Z-t, vagy ilyesmiben gondolkodnék. iPhone az iszonyúan tetszik, de kezelni nem tudnám, egyszerűbb az Androidos telefonokat használni...xd

14/L

2014. jún. 26. 12:58
 38/44 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, 14/L

*választhatnék, nem választhatnák, eltévesztettem, sry.

2014. jún. 26. 12:59
 39/44 anonim ***** válasza:

LG Optimus L7 II-m van. Viszonylag meg vagyok elégedve vele, mondjuk nem a leggyorsabb csucskeszulek, de ritkán fagy le, az aksija is egész jól bírja a legtöbb okostelefonhoz képest, szóval nincs vele annyi problémám.

Következő telefonnak valami Sony-t vagy iPhone 5s-t szeretnek. Sony-ja a barátomnak van, es imádja, iPhone-on pedig azért gondolkozom, mert van egy iPad Minim (most is arról írok) es nagyon tetszik a kezelő felülete, a működése es a megbízhatósága.

17/L

2014. jún. 26. 13:00
 40/44 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy mini. 3 éves lesz, elvagyok vele. Szeretnék már egy újat mert kicsit kezd haldokolni. Mondjuk én nem vágyok Iphonokra és téglanagyságú telefonokra. :) 17/L
2014. jún. 26. 13:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!