Kamaszok! Milyen telefonotok van? Megvagytok vele elégedve? Ha bármilyen telefont kaphatnátok, milyet választanátok?
Samsung Galaxy Ace 3 lte. Imádom. Arra bőven jó, amire nekem kell, tényleg, mintha csak nekem találták volna ki. Nem kérnék helyette másikat. :)
19/l
Samsung Galaxy Mini 2, és a többiekkel ellentétben én nagyon nem szeretem. :D Legszívesebben Samsung Galaxy S4-et vennék, vagy iPhone 4S-t, de a szüleim azt mondták, hogy keressem meg rá a pénzt, akkor vehetek, úgyhogy most házimunkában segítek, kertészkedek, meg minden amiért pénzt kaphatok (persze a szüleimtől, nagyszüleimtől).
14/L
Off: Utolsó, te kajak a házimunkáért kapsz pénzt? o.O
On: Úgy látom, itt kb. mindenki érintőssel rohangál, kivéve tizenegyest. Akkor én is jövök a gombosommal. :3 Sony Ericsson W595. 4 éve megvan, és rohadt jó valami. Jó, hát van vele egy apró műszaki hiba, de az kiküszöbölhető.
Ha bármilyenem lehetne, akkor vagy egy olyan Nokiám lenne, mint az első: [link]
Persze jó askival, és menőznék vele. :D Vagy egy rohadt drága, és eladnám, aztán a pénzből megvenném a Nokiát. :D
14/L
HTC Wildfire S-em van
a telefont magát szeretem,csak az akksija nagyon keveset bír...most vettem újat 2 hete,mindig megvárom amíg totál lemerül,és csak akkor húzom ki amikor feltöltött,igyekszem kímélni is,de nem sokat használ
nem vagyok túl nagy telefon szakértő,de olyat kérnék,amelyiknek jó a kamerája,és bírja az akkumulátor sokáig
Sony xperia sl van most.
Választani mondjuk Iphone 5, LG G2, Samsung galaxy S3 mini.
Most HTC Desire C-m van. Meg vagyok vele elégedve, a Samsung galazy Young irtó pici belső memóriája után felüdülés volt. A kamerája is jó, a hangzásáért meg egyenesen odavagyok. Igaz nemsokára le fogom cserélni, már elég régóta megvan, és nemrég úgy elestem futás közben -és én hülye azzal a kezemmel fékeztem, amelyikben a telefonvolt- hogy szétment a hátlap meg az oldala, a kamera se az igazi. :)
Most a Huwei Ascend P6 a szerelmem, lenyűgözően jól össze van rakva, majd meglátom fesztiválozás után mennyi pénzem lesz, és lehet meglepem magam vele.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!