Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Milyen telefonotok...

Kamaszok! Milyen telefonotok van? Megvagytok vele elégedve? Ha bármilyen telefont kaphatnátok, milyet választanátok?

Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 18:47
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
56%
Nekem Nokia C3-asom van, már majdnem három éve. Jól bírja, szeretem is, de valahogy jobban húz a szívem egy Huawei Ascend P6-hoz.:) 16/L
2014. jún. 24. 20:48
 12/44 anonim ***** válasza:
78%

Samsung Galaxy Ace 3 lte. Imádom. Arra bőven jó, amire nekem kell, tényleg, mintha csak nekem találták volna ki. Nem kérnék helyette másikat. :)

19/l

2014. jún. 24. 21:34
 13/44 anonim ***** válasza:
72%

Samsung Galaxy Mini 2, és a többiekkel ellentétben én nagyon nem szeretem. :D Legszívesebben Samsung Galaxy S4-et vennék, vagy iPhone 4S-t, de a szüleim azt mondták, hogy keressem meg rá a pénzt, akkor vehetek, úgyhogy most házimunkában segítek, kertészkedek, meg minden amiért pénzt kaphatok (persze a szüleimtől, nagyszüleimtől).

14/L

2014. jún. 24. 22:04
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

Off: Utolsó, te kajak a házimunkáért kapsz pénzt? o.O

On: Úgy látom, itt kb. mindenki érintőssel rohangál, kivéve tizenegyest. Akkor én is jövök a gombosommal. :3 Sony Ericsson W595. 4 éve megvan, és rohadt jó valami. Jó, hát van vele egy apró műszaki hiba, de az kiküszöbölhető.

Ha bármilyenem lehetne, akkor vagy egy olyan Nokiám lenne, mint az első: [link]

Persze jó askival, és menőznék vele. :D Vagy egy rohadt drága, és eladnám, aztán a pénzből megvenném a Nokiát. :D

14/L

2014. jún. 24. 22:30
 15/44 anonim ***** válasza:
Ú, ha már teljes válasz kell, akkor hozzáteszem, hogy nem tudom, mit gondoltak a gyártók ilyen batár nagy, fedetlen csatlakozóval. Ha 1-2 napig nincs töltve, jöhet a fogkefe és sika-mika a telefon meg a töltő érinkezője vagy minek hívják, különben a rajta lévő por miatt nem érintkezik. Logika a gyártók részéről.
2014. jún. 24. 22:44
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

HTC Wildfire S-em van

a telefont magát szeretem,csak az akksija nagyon keveset bír...most vettem újat 2 hete,mindig megvárom amíg totál lemerül,és csak akkor húzom ki amikor feltöltött,igyekszem kímélni is,de nem sokat használ

nem vagyok túl nagy telefon szakértő,de olyat kérnék,amelyiknek jó a kamerája,és bírja az akkumulátor sokáig

2014. jún. 24. 22:59
 17/44 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy. :) Meg vagyok vele elégedve, nekem a fő szempont egy telefonnál, hogy fel tudjak vele hívni emberkéket szükség esetén, úgyhogy ez tökéletes. :D
2014. jún. 24. 23:32
 18/44 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy S2 Plus - szeretem, de már kicsit unom. iPhone 5s-t kérnék. Kaphatnék is, de egyelőre még nem akarom a szüleimet lehúzni vele :D
2014. jún. 25. 00:11
 19/44 anonim ***** válasza:

Sony xperia sl van most.

Választani mondjuk Iphone 5, LG G2, Samsung galaxy S3 mini.

2014. jún. 25. 09:04
 20/44 anonim ***** válasza:

Most HTC Desire C-m van. Meg vagyok vele elégedve, a Samsung galazy Young irtó pici belső memóriája után felüdülés volt. A kamerája is jó, a hangzásáért meg egyenesen odavagyok. Igaz nemsokára le fogom cserélni, már elég régóta megvan, és nemrég úgy elestem futás közben -és én hülye azzal a kezemmel fékeztem, amelyikben a telefonvolt- hogy szétment a hátlap meg az oldala, a kamera se az igazi. :)

Most a Huwei Ascend P6 a szerelmem, lenyűgözően jól össze van rakva, majd meglátom fesztiválozás után mennyi pénzem lesz, és lehet meglepem magam vele.

16/L

2014. jún. 25. 09:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!