Kamaszok, ha érettségi után választhatnátok, hogy hová mentek nyaralni egy hétre külföldre, ezek közül mit választanátok, és miért?
- Szentpétervár
- Anglia (ezen belül falucska, vagy London)
- Párizs
- Barcelona vagy más spanyol város
- Svájc
- Svédország
- Norvégia
17L
én Barcelonát választottam, és jó döntés volt, van ott minden, amire egy fiatal vágyhat :)
L/21
Szia!
Bár már nem vagyok kamasz, azért válaszolok.
Nem ártana mondjuk tudni, hogy mi az amit szeretsz (kirándulás, városnézés, bulizás).
Ha a bulizás döntő érv, akkor mindenképp valamelyik város mellett döntenék.
Szerencsés vagyok, mert a felsorolt helyek zömében voltam már.
Norvégia vagy Szentpétervár között döntenék. Erre a két helyre nem valószínű, hogy hamar visszatérsz, mert mindkettő nagyon drága hely, főleg Norvégia. Mondjuk jó lenne tudni, hogy Norvégián belül hova....
Szentpétervár álomszép, főleg nyáron, éjfélkor még fent van a Nap. Gyönyörű maga a város, a környékre érdemes elkirándulni, mert a cári paloták meseszépek.
Svájc is szép, de oda inkább körtúrát/csillagtúrát érdemes szervezni.
Svédországban Stockholm és környéke szintén gyönyörű, de oda nem olyan vészes az eljutás, azt később is meg tudod ejteni.
Párizs, Barcelona, London bármikor elérhető.
NORVÉGIA <3
Számomra egyértelmű :D ott szeretnék majd élni! Imádom!
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!