Akinek van egy felsőfokú angol nyelvvizsgája annak mennyire lesz egyszerű az angol középszintű érettségi?
mar nem... egy jo ideje, 2006-ban erettsegiztem, akkor sem valtotta ki!
en azt mondom konnyu lesz, nekem kozepfokkal is konnyunek bizonyult!
Huha, akkor elegge le vagyok ebben maradva. Igaz, en eleg regen erettsegiztem, de akkor meg kivaltotta a nyelvvizsga az erettsegit.
Egyebkent felsofoku nyelvvizsgaval nem lesz nehez a kozepszintu erettsegi, az biztos :)
Mi felsőfokú érettségi feladatlapokkal készültünk a középfokú nyelvvizsgára.
Aki felsőfokú nyelvvizsgára alkalmas, az szinte kimaxolta a felsőfokú érettségit.
Jaj, keveritek a szezont a fazonnal. Van középszintű és emelt szintű, középfokú és felsőfokú. Ha érettségiről beszélünk akkor vagy közép vagy emelt szintűt írtok, nyelvvizsgánál pedig közép vagy felsőfokút.
A felsőfokú nyelvvizsgával szerintem minimum 90 % feletti eredményre számíts. Nekem 87 % lett a középfokú nyelvvizsgám, a középszintű érettségim meg 92 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!