Kamaszok, ha érettségi után választhatnátok, hogy hová mentek nyaralni egy hétre külföldre, ezek közül mit választanátok, és miért?
- Szentpétervár
- Anglia (ezen belül falucska, vagy London)
- Párizs
- Barcelona vagy más spanyol város
- Svájc
- Svédország
- Norvégia
17L
Köszönöm! :)
Én is hajlok Szentpétervár felé, mivel anyukám onnan származik, és régen (nagyon régen...) mi is laktunk ott, de semmire sem emlékszem sajnos. szeretném látni, hol nőtt fel anyukám.. :)
De közben meg mennék egzotikusabb helyekre, ahol pálmafák vannak az utcán (Barcelona), vagy Párizsba, ahol minden olyan romantikus, vagy a Jane Austen regényeiből ismert angol városkákba, falukba... Olyan sok hely van a világon... :)
Amúgy én is jövőre mennék.
Ha most nem figyelem, mennyibe kerülnek, akkor Szentpétervár, Anglia(London) vagy Norvégia. Norvégia talán esélyesebb, mert...Nem tudom. Norvégia, és kész. :D
14/L
Barcelona *-* :P
18/L
(Amúgy még nem voltam,de idén nyáron tervezem. :) )
Barcelonát már megjártam, Párizsba és Svájcba idén nyáron megyek, szóval ezeket kapásból kizárnám, mert szeretek új helyeket megismerni.
Talán Svédország vagy Anglia. Nehéz döntés. Legyen Anglia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!