Ti mit választanátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a feladat rajzórára, hogy tervezzünk egy cégtáblát,névjegykártyát,szórólapot. Ti milyen céget választanátok? Nem jut semmi ötletes az eszembe. Valami nem átlagos kellene,előre is köszi! :)2014. febr. 10. 17:23
2/13 anonim válasza:
mobil wc üzemeltető
temetkezési vállalkozó
3/13 anonim válasza:
vonatkerék pumpáló
aranyérmes véraláfutó
államilag elismert rotakapa programozó
5/13 anonim válasza:
Mi lenne ha a lekvárról vagy a kenyérről csinálnál valamit? Esetleg lekváros kenyérről?
6/13 anonim válasza:
Ötödik megmondta! :DDDD
Nálunk is volt egy hasonló feladatunk, én elektronikai pályát néztem ki magamnak.:)
7/13 anonim válasza:
Az első válasz nagyon tetszik :D
Különben nem túl ötletes, de én biztos valami nagy autógyárról, vagy a Ferrero-ról (nutella, ferrero rocher, stb a Ferrero alá tartoznak) csinálnék. Esetleg hangstúdió, színészi....:)
8/13 anonim válasza:
Nagybányán láttam egy festékbolt cégtábláját, amin egy hanyatt fekvő fehér tigris csíkozta magát - tarkabarkára.
9/13 anonim válasza:
Én tuti hogy temetkezési vállalkozósat vagy WCcsészegyárasat csinálnék!!! :D
10/13 anonim válasza:
Én cukrászdait csináltam :) Egy gyönyörű nagy tortásat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!