Melyik nevet választanátok ezek közül?
Heidi Léna
Szonja Lilien
Milla Laura
Norina Lelle
Auróra Aisa
Jázmin Zóra
Lujza Regina
Kiara Luna
Leila Viola
A válaszokat előre is köszönöm, azok pedig akik azt írnák, hogy ilyen névvel ne büntesd a gyermeked, boldoggá tesznek, ha megtartják maguknak a véleményüket! :)
Hát, ha nem lehet keverni őket akkor a Kiara Luna és a Leila Viola. de ezeknél a második név nem tetszik, de az első szép. van egy unokahugom aki majdnem Kiara lett, de "elírták" így Kira lett. de az is nagyon szép. Szonja Lilien is jó, itt mind a két név "elfogadható" a mai világban. de ha kéne nekem a Kiara Leila vagy Szonja Lilien.
A többi név az kicsit idegen nekem. remélem sikerül választani :) írd meg neked melyik tetszik jobban.
muszáj kettőt mindenképpen? mert így együtt nekem kb. egyik sem tetszik. még a Szonja Lilien (a Szonja szerintem még mindig nem gyakori név, volt egy ilyen osztálytársam általánosban (90-ben voltam nyolcadikos:)
és a Jázmin Zóra, ami elfogadható.
ja, és még a Leila Viola. sőt, ez az utolsó a legjobb a fentiek közül.
Ami tetszik: Heidiként nem, de Hédiként igen, Léna, Szonja, Aisaként nem, de Ajsaként igen, Lujza, Leila, Lelle.
Ami elmegy: Laura, Milla, Auróra, Viola,
A többi nem tetszik.
A legszebb a Lelle, az Ajsa és a Hédi
Egyet ne felejts a névválasztásnál:
A gyermekednek viselnie kell a nevet.
Látom, hogy próbálsz valami nagyon előkelő nevet választani, de csak óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!