Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevet választanátok,...

Melyik nevet választanátok, és melyik az, amelyiket semmiképpen sem az alábbiak közül? Miért?

Figyelt kérdés
Katalin, Kata, Gréta, Dorina, Krisztina, Éva, Zsófia, Adél.
2012. dec. 7. 13:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Krisztina, Zsófia vagy Adél. Esetleg még Dorina és Kata. De a többit semmiképp, nem tudom miért, egyszerűen nem.
2012. dec. 7. 13:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Katalin, Kata, Krisztina, Éva semmiképp. Katalinok, Katák és Krisztinák férjem és az én családomban is van. Éva volt a legjobb barátnőm, vagyis azt hittem és csúnyán átpattintotta a fejem, ez is kilőve. De ezek személyes okok.

Gréta tetszik, de nem adnám a lányomnak.

Dorina és Zsófia talán.

Adél gyönyörű. Ady Endre és Léda imádtam őket tanulmányozni akkor tetszett meg ez a név. (Irodalomtörténész vagyok) Nekem ez a név a kedvencem.

2012. dec. 7. 13:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem leginkább a Kata tetszik ,nem tudom miért :)...

utána 2. helyen a Zsófia és az Éva állnak...

többit nem adnám,

2012. dec. 7. 13:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Katalin,Krisztina,Éva semmiképp.Öregesnek találom őket.

Gréta,Adél semleges,annyira nem tetszik.De az előző hármasnál jobb.

Kata,Zsófia,Dorina nagyon szép nevek,tetszenek.Talán a Kata kiesne,mert tulajdonképpen egy becenévből lett önálló név.

Ha nagyon választani kéne Zsófia.

2012. dec. 7. 13:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha lányunk lett volna könnyen lehet, hogy Adél lett volna, mert a férjemnek nagyon tetszett. Nem túl gyakori, jelentése: nemes.

2. Éva. Ennek is gyönyörű a jelentése: élet, életet adó. Mostanában nem is túl elcsépelt név.

3. Kata: ez személyes okok miatt tetszik (a barátnőm).

A többit nem adnám.

2012. dec. 7. 13:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik: Gréta és Adél

A többi közömöbös, nem mondom hogy csúnya nevek, szépek, de nem adnám a gyerekemnek :)

2012. dec. 7. 13:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A Gréta a legszebb és ritka is.

Katalin Kata Dorina Krisztina Éva nekem semlegesek, nem rossz de én saját lányomnak nem adnám (mondjuk nálunk sajnos a K betűs nevek eleve kilőve mert kra végződik a vezetéknevünk)

A Zsófia és Adél szörnyű nem adnám, a Zsófiát a ZsóFIKA becézés miatt sajnos óhatatlan hogy így becézzék és nagyon csúfolásra alkalmas. Az Adél meg nekem olyan merev kemény komoly benyomást kelt főleg egy gyereknek egyáltalán nem tudom elképzelni (tudom hogy nem csak gyerek lesz hanem nagyrészt felnőtt de akkor se...)

2012. dec. 7. 13:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

dorina borzalmas, modernkedő, nyálas, tipikus tininév

Krisztina nem szép

többi elmegy

2012. dec. 7. 13:37
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kata, Dorina, Krisztina, Zsófia tetszik, a Katalin és az Éva szerintem régimódi -ettől függetlenül tetszik, de nem adnám a gyerekemnek-, a Gréta, Adél nem tetszik -nem tudom miért-!
2012. dec. 7. 14:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Adnám: Adél, Dorina, Krisztina

Tetszik, de valamiért mégsem adnám: Gréta, Zsófia

Semmiképp nem adnám: Katalin, Kata, Éva

2012. dec. 7. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!