Melyik fiú és lánynevet választanátok ezek közül? És melyik az, amelyiket semmiképp?
Bence, Péter, Marcell, Olivér, Roland, Alex, Viktor, Nikolasz, Soma, Koppány.
Hanna, Dóra, Zoé, Rebeka, Kamilla, Ramóna, Nikolett, Zselyke, Alexa, Bíborka, Orsolya.
A vezetéknévhez most mindegy, csak magát a keresztnevet nézzétek. Köszönöm előre is!
Választanám:Péter, Bence, Roland
Semmiképp: Nikolasz
Választanám:Kamilla, Nikolett, Orsolya
Semmiképp:Zselyke
Amit választanék, mert tetszik!
Marcell, Roland, Alex, Viktor, Dóra, Alexa, Orsolya
Amit semmiképp nem adnék!
Nikolasz, Soma, Koppány, Rebeka, Zselyke, Bíborka
A többi nálam semleges.:)
A fiúnevek közül a Marcellt választanám, és semmiképp se választanám a Nikolaszt, Somát és Koppányt.
Lánynevek közül a Nikolettet választanám, és a Zoé, Zselyke neveket azokat nem.
Nehéz a választás, legfeljebb csak szűkíteni tudom ajánlataimmal:
Bence, Roland, Alex, Viktor, Nikolasz
Dóra, Rebeka, Ramóna, Nikolett, Alexa
Szerintem a Péter mára már túl átlagos név! :( Remélem, hogy valamennyit azért tudtam segíteni! :)
Választanám: Hanna (így fogják hívni a kislányunkat, hamarosan születik :)) és Dóra, fiúnevekből: Olivér, Alex
Nem választanám semmiképpen sem:
Roland, Soma (nem tetszik a hangzás, semmi más különösebb okom nincs)
Zoé és Rebeka (szintén hangzás miatt)
Amit választanék: Marcell,Alex,Hanna(ha lány van a pocimban akkor ő is Hanna lesz),Ramóna,Alexa
Amiket semmiképpen: Koppány,Soma,Péter,Zselyke,Bíborka.
Választanék: Olivér, Roland, Hanna, Ramóna
Amit nem: Péter (uncsi volt már az a sok iskolai matekpélda, hogy anna és peti mennek valahova, mennyi pénzt költenek el) , Nikolasz, Soma, Koppány, Zselyke ( mert majdnem Zsülike, azt a csajt meg nagyon nem bírom.)
Fiú: Alex, Bence ezeket választanám. Koppány, Soma ezeket nem adnám, mert nagyon nem tetszenek, a többi semleges.
Lány: Alexa, Dóra, Ramóna tetszik. Kamilla egyáltalán nem tetszik, nem adnám, a többi semleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!