Melyik fiú és lánynevet választanátok ezek közül? És melyik az, amelyiket semmiképp?
Bence, Péter, Marcell, Olivér, Roland, Alex, Viktor, Nikolasz, Soma, Koppány.
Hanna, Dóra, Zoé, Rebeka, Kamilla, Ramóna, Nikolett, Zselyke, Alexa, Bíborka, Orsolya.
A vezetéknévhez most mindegy, csak magát a keresztnevet nézzétek. Köszönöm előre is!
Igen: Péter, Roland, Dóra, Orsolya
Nem: Alex, Nikolasz, Soma, Rebeka, Zselyke, Bíborka
Bence, Péter, Marcell, Viktor, Soma igen, Nikolasz semmiképp, a többi nem tetszik annyira. :)
Zoé, Rebeka, Ramóna tetszik, viszont Hanna, Dóra Nikolett iszonyat tucat név, Bíborka és Orsolya nagyon nem tetszik.
A mi kistiunk Péter, szerintem nem unalmas, hanem egyszerû és szép. A többi fiúnévbõl a Soma, koppány, viktor és nikolasz amit nem adnek, a tobbit igen.
Lánynevekbõlnekem csak a Dóra, Kamilla, Alexa, Orsolya tetszik, a többi nem.
Péter a tesóm, de nagyon jó név. Olivér szintén tetszik.
Nikolasz, Koppány semmiképp sem, mert nem tetszenek.
Dórát szívesen adnám. Bíborkát és Nikolettet semmilyen körülmények között.
Fiú nevekből sajnis egyik sem tetszik!
Lány nevekből:
Alexa,Orsolya
A Hanna nevet azért nem adnám, mert 1 éve mindenki ezt adja a gyermmekének 6-7 év múkva, a összes általános iskolás lányt így fogják hívni.
Igen: Marcell, Bíborka
semmiképpen: Olivér, Alex, Nikolasz, Rebeka, Nikolett, Ramóna, Alexa
Választanám:
Roland, Soma
Dóra, Kamilla, Orsolya
Semmiképpen nem adnám:
Bence, Alex, Nikolasz
Hanna, Ramóna, Zselyke, Bíborka
Amit választanék: Marcell (Marci, Marcika, de felnőttes is tud lenni), Roland, Olivér, a Nikolasz, Soma (erről mindig egy maci jut eszembe), Koppány nekem nem bejövős.
Lány nevek:
most minden második kislány Hanna, és Zoé. A Rebeka szuper, nagyon tetszik, a Kamilla, Ramóna, Nikolett, is jó, de nekem semmi bajom az utolsó néggyel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!