Milyen nevet választanátok a testvérnek?
Figyelt kérdés
Már van két fiam Patrik és Benett. Most kislányt várok.2013. jún. 5. 19:23
2/2 anonim válasza:
Nekünk 3 lányunk van,a csajok neve "passzol" egymáshoz,a fiú negyedik ként jött,Ő az apuka nevét kapta :-) Ha fordítva lett volna,akkor az én nevemet kapta volna.
Konkrét nevet nem fogok tanácsolni,mert úgy is kaptok pár nevet,ami vagy bejön,vagy nem.
Mi amikor megakadtunk (3. lánynál) akkor fogtam a naptárt,végig lapoztam,és kiírtam pár szépnek talált nevet. Oda adtam az Apukának,Ő "nem tudok választani,bánom én hogy hívják.... " majd kiválasztott egyet. Bár szépnek találtam a nevet,de nem éreztem hogy ez a "babám" neve lenne,de mégis azt kapta meg. Szülés után nem is jött a számra pár napig a neve :-) de nem sokkal utána már azt mondtam,hogy szebb nevet nem is választhatott volna :-)
Boldog babavárást és jó egészséget!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!