Milyen telefonotok van?
Szeretitek? Legyszives indokoljatok meg!
Mit gondoltok,ha egy 14-17 eves fiatalkoru iPhone-nal maszkal?
A korotokat,es a nemeteket irjatok oda legyszives!
Szerintem ha megengedhetni magának, akkor mehet. Egy időben én Iphone-ért csorgattam a nyálam. Aztán rájöttem hogy bár nagyon jó telefon, azért vannak jobbak is tudásra. Gyönyörű képet ké
szít, operációs renszerben is verthetetlen, nem fagy le soha, és 5 évig van rá frissítés. De négy col? Ne már.. annyi pénzért Galaxy S 5-öt kapok.
L 18
nekem sima érintőképernyős van, még csak nem is androidos. meg vagyok vele elégedve, bár netezni nem lehet rajta rendesen.
16/l
Nekem Iphone 4S-em van, külföldön vettem egy gyerektől poton pénzért. Egy tehetős családból származó fiú volt amúgy aki ezt kapta a szüleitől,de mivel fehér így nem kellett neki,olcsó pénzért nekem adta én meg megvettem.
Szeretem,imádom,de a rendes áráért tuti nem venném meg. Nem beszélve arról,hogy iszonyú gyorsan merül. A másik meg,hogy a például anyuékkal elmegyünk valami baráti körbe és meglátják a telóm egyből gondolnak mindenre meg elkényeszetettnek titulálnak,holott szó sincs ilyenről :)Ebből kiindulva senkiről nem gondolok semmit a telója alapján,tőlem egy ezer éves fekete-fehér nokiája is lehet, hol érdekel az engem?:D
17L
Sony Xperia L :) Teljesen jó. Sokszor lefagy, de csak mert türelmetlen vagyok... :D
17L
nekem lg g2-m van. már 3-4 éve használtan vettem az olcsó teleonokat, minddel mindig volt valami bajom, ezért döntöttem úgy hogy egy jobb kategóriás telót veszek, de akkor az maradjon is meg, ne csak 1 évre. én semmit nem gondolok ha valaki iphone-al mászkál, különösebben nem érdekel, és nem telefonról ítélek embert. ha van rá pénze, megteheti, akkor vegye meg. az egy másik dolog, hogy én mit gondolok arról a telefonról...
16/l
Samasung galaxy s2 plus
Nem gondolok semmi különöst, maximum irigykedek kicsit, mert következő telefonnak én is iPhone-t akarok, de addig még várnom kell kicsit :D
17l
iphone 5s
mit gondolok róla? nem nagy szám, elég sok embernek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!