Milyen telefonotok van?
Szeretitek? Legyszives indokoljatok meg!
Mit gondoltok,ha egy 14-17 eves fiatalkoru iPhone-nal maszkal?
A korotokat,es a nemeteket irjatok oda legyszives!
Egy régi, már érintőképernyős, de még mindig nagyon gagyi, lassú Samsung-om van.
Nekem mindenre elég, és nem sír a szám, ha tönkreteszem. Már kinyírtam egy Samsung Galaxy S3-at, és egy Huawei Ascend Y200-at, nem bízok magamban.
Ha megengedheti magának a tini családja, hogy iPhone-al mászkáljon a gyerkőc, miért ne? Értelmes dolgokra is lehet használni az okostelefonokat, az már más dolog, hogy 100 ezer ft+-os zsebFacebooknak használják őket.
Semmit nem gondolok, ha tud vigyázni rá, akkor irígykedem rá, mert én nem tudnék :D
Nokia Asha 302, és mindig ilyen jellegü telefonjaim voltak (4-5 volt eddig), mert mindig szétnyúztam öket. Túratelók. :D
14/L
Egy Régi, nyomkodós Sony Ericson. Közel 5 éve használom, első telefonom. Majd ballagásra veszek magamnak egy újat, de ez sem biztos.
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!