Anyucik! Milyen mobil telefonotok van?
Követitek a trendet, vagy tök mind1?
Márkát,és típust légyszi irjatok!
Köszi!:)
Nekem tök mindegy milyen, nem divatozok...
Azt vettem, ami éppen akciós volt.
SAjnos én ilyen maradi vagyok, hogy azt tartom fontosnak, amire egy telefon kell: lehessen vele beszélni, sms-ezni, ébresszen. Kb ennyi.
Egyébként Samsung, de a többi paraméterét nem tudom.
nekem is mindegy. van egy ericsonom, nem is tudom a típusát meg van egy nokia xpress musik telefonom használatban.
ezen kívül kb. 30 telefon van a fiókban használaton kívül, ha a gyerek szétnyálazza lecserélem. sajnos muszáj 2 telefon egyszerre mert dolgozom is :(
Most jelenleg telefon nélkül vagyok,mert tegnap a babám volt olyan aranyos,hogy kiszedte a táskámból és beledobta a kerti medencénkbe,én meg csak este vettem észre...
Amúgy Sony Ericsson x10 mini pro volt,de most egy iPhone-t fogok venni,mert az nagyon tetszik,csak emiatt szolgáltatót kell váltanom.
2 eves az LG kp 500-as telefonom.
Ezt hasznalom amig nem megy tonkre(lanyom nagyon sietteti a folyamatot).Utanna kapok ferjemtol egy I Phone 5-ost.Neki is az van es mindig dicseri :)
Remelem meg jo sokaig jo lesz a telefonom, mert meg draga az I Phone es nincs "kedvem" most erre kolteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!