Használtok valamilyen mobil légzésfigyelőt?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyet?2011. júl. 4. 14:58
1/8 anonim válasza:
Nem, se mobilt, se nem mobilt. Mivel egészségesen született a lányunk hálistennek, úgy gondoltam, egy egészséges gyereknek nem szükséges a légzésfigyelő. (2,5 éves már).
2/8 anonim válasza:
Én Angelcare-t használtam a lányomnál és a most születőnél is az fogom.Az hogy egészségesen született a gyerek attól még bölcsőhalál létezik.
3/8 anonim válasza:
Tesóm igen, pelusra tehetőt, azzal annyi a gond, hogy az elem, ami benne van, nem szabvány, külön kell/ene a forgalmazótól rendelni, mert a bababolt csak 1-et adott, ami elvileg 1 évig jó, de 3 hónap után lemerült. Szóval meg a huzavona. Erre figyelj!
4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, melyik van meg neked? Én kettő márkásat ismerek
Második válaszoló: én mobil légzésfigyelőre gondoltam, azért köszi a választ
2011. júl. 4. 15:33
5/8 anonim válasza:
Beteg a babátok? Nővéremék használnak mobil légzésfigyelőt (nekik sajnos beteg a baba, és muszáj)... rákérdezek majd, melyik márkát használják.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem beteg a babánk. Egyszerűen csak megnyugtatásra kellene, mert hát aggódom persze, hiszen egy egészséges baba is bármikor elfelejthet lélegezni..
Köszönöm, hogy megnézed
2011. júl. 5. 07:28
7/8 anonim válasza:
15-31-es vagyok. Én is rákérdezek.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek
2011. júl. 5. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!