Anyucik! Milyen mobil telefonotok van?
Figyelt kérdés
Követitek a trendet, vagy tök mind1?
Márkát,és típust légyszi irjatok!
Köszi!:)
2011. jún. 27. 15:59
21/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
Érzésből, ahogy olvasom, a többség nem divatol!:))
Azért tettem fel a kérdést, mert ahova járunk játszótérre, feltűnt, hogy minden anyukának, hipi-szupi telója van!:))
Kiváncsi voltam, hogy tényleg ez megy e!
Én azért "nem szeretem" követni a divatot, mert megveszek/vennék egy telót tök drágán, és 1 év múlva már nem ér semmit árügyileg!:((
2011. jún. 27. 22:16
22/28 anonim válasza:
Nekem is Nokiám van, amíg kicsik a gyerekek nem is akarok pl érintőképernyőset meg komolyabb telefont, mert rögtön leamortizálnák. Ezt is ha megszerzik rögtön nyomkodják, a billentyűzár kioldása már szinte rögtön megy, néha küldözgetik az üres sms-eket véletlenszerűen meg volt már hogy fel is hívtak valakit alig két évesen. :) (ikrek) Úgyhogy nagyon figyelni kell, ha megszerzik bárki mobilját. :) Úgy látom sokunk gyermekénél nagy kedvenc a telefon, gondolom ugyanígy a távirányító, laptop, egér, számítógép, tévé és ilyesmi.. meg a kulcsok! Ja és minden, ami TILOS! :))
23/28 anonim válasza:
Nekem eddig egy 6eves Samsungom volt, mult heten teljesen tonkrement, most a legolcsobb LG-t vettuk, nem tud semmit, meg kamera sincs rajta, mert nekem tenyleg csak telefonalasra kell, es arra tokeletes.
24/28 anonim válasza:
Samsung Pixon 12 - nem éppen nőcis telefon, viszont nagyon jó kamerája van, és mivel mindig kéznél van, így nem maradok le a jó pillanatokról. Én ezért választottam, de amúgy külsőleg is bejön.
25/28 anonim válasza:
Nokia 6303i telefonom van. Nem követem a trendet, eddig csak nokia telefonom volt, de egyre rosszabbak. Bár az is igaz, hogy a kislányom nagyon szereti, és ezzel csapkodja a játékait, és dobálja le a földre és ezért kezd elromlani az amúgy háromnegyed éves telefonom:-)
26/28 anonim válasza:
Én azért szeretem, hogy okostelefonom van, mert bármikor lehet vele netezni ingyen, mivel minidg van valahol free wifi.
Ajmúgy meg haladni kell a korral, szerintem ez nem divat kérdése.
27/28 anonim válasza:
LG KP500-asom van, az érintőképernyőt nem nekem találták ki:D
28/28 anonim válasza:
1. oldalon az utolso valaszolo vagyok:
csak egy kis javitas I phone 4 es nem 5 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!