Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen telefonotok van?

Milyen telefonotok van?

Figyelt kérdés

Szeretitek? Legyszives indokoljatok meg!

Mit gondoltok,ha egy 14-17 eves fiatalkoru iPhone-nal maszkal?

A korotokat,es a nemeteket irjatok oda legyszives!

2014. ápr. 9. 16:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nokia lumia 520.

Szeretem, nagyon jó kis telefon, egyetlen hátránya, hogy bluethoothon csak lumiára tudok küldeni képet, zenét stb.

19/L

2014. ápr. 11. 22:06
 22/31 anonim ***** válasza:

LG G2.

Ez az első igazán komoly érintőképernyős készülékem, úgy döntöttem, hogy ha már erre váltok, akkor a csúcskategória egyik darabját próbálom ki. Természetesen semmi nem kifogásolható rajta, de valahogy nekem ez nem jelent különbséget, ha egy telefon az alapvető funkcióival rendelkezik nekem már megfelelő szintet képvisel..

2014. ápr. 11. 22:51
 23/31 anonim ***** válasza:

Zopo zp700

Igen, kínai de verhetetlen telefon. Nem a nêv számít

Megrendeltük, kihozták 1,5hét alatt( karácsony miatt késett ennyit) ês tökéletes. 4.2.2es android, eddig még soha nem fagyott le, villámgyors, mindent betölt

Egyetlen hátránya az akksija, néha gyorsan merül dr túl lehet élni

2014. ápr. 12. 10:09
 24/31 anonim ***** válasza:
57%

Iphone 5S,azért mert szînte sose fagy le,gyors,és 1-2 èv mulva is tudom használni,nem ûgy mint egy androidos telefont,amire nem jön frissîtés.

16/L

2014. ápr. 12. 10:24
 25/31 anonim ***** válasza:

Sony Ericsson W595. Lassan már múzeumi csodának számít, de tényleg. Pedig csak 4 éves.

Szeretem, mert 4 év alatt egyszer kellett benne akkumlátort váltani, meg egyszer a hátlapot, mert letörtek a tartópöckök, celluxszal meg elég alpárian nézett ki.

Mit gondolok? Nem tudom, miért jó egy Iphone, nekem mindenesetre nem kell, ő meg tőlem meg is eheti az övét. Csak barátnőm 10 éves öccsén szörnyülködtem, mikor büszkén mutatta az érintőképernyős, full mindent tud telefonján a rappet. Na, az kicsit megrázott. (Meg az is, hogy a gombos telefonomat még annyira sem tudta kezelni, hogy a felrajzolt nyilak mire jók.)

14/L

2014. ápr. 12. 20:09
 26/31 anonim ***** válasza:

iPhone6s, most is erről írok^^ Igen, szeretem.

És nem gondolok semmit:D nem egy telefon fogja meghatározni az ember személyiségét.

2017. jan. 2. 19:06
 27/31 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, indokot kihagytam.

Azért szeretem, mert gyors, nem fagy le, sok funkció van benne.

13/l

2017. jan. 2. 19:07
 28/31 anonim ***** válasza:
Utolsó, te most az összes ilyen kérdéshez be fogod ezt írni, tök mindegy hány ezerévesek? :D Láttam írtál egy 2011-eshez is. Tök jó, hogy iPhone 6S-ed van, értem, hogy örülsz neki, de most komolyan muszáj az ÖSSZES ilyen jellegű valaha feltett kérdéshez beírni ezt?
2017. jan. 2. 23:10
 29/31 anonim ***** válasza:

Ezzel együtt 2-höz írtam, de oké:'D

Arra nem gondolsz hogy esetleg másnak is iphone 6s-e van?

2017. jan. 3. 18:38
 30/31 anonim ***** válasza:

Nem kettőhöz írtál. Alapból csak azok közül, amikre én is válaszoltam anno háromra, ezen kívül meg ki tudja még mennyire. :D

Amúgy ja, tök logikusan hangzik, hogy rajtad kívül még pár 13 éves lány, aki most kapott i6s-t nekiállt keresgetni a régi "milyen telefonotok van?" kérdéseket, hogy válaszoljon rá :D

2017. jan. 3. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!