Kamaszok, ti mit választanátok? Menjek, vagy maradjak?
Anya együtt van egy francia pasival és oda akar költözni. Tudom, hogy nagyon szerelmes, fiatal korában sokáig együtt voltak, csak vége lett a dolognak (anya külföldön tanult).
A pasi nagyon teper nálam is, most is kaptam egy baromi drága cipőt tőle, folyton ajándékokat vesz, rábeszélte anyát, hogy nyáron engedjen fesztiválokra, mondta, hogy nyáron majd mehetünk a barátnőimmel a nyaralóiba, Karácsonyra azt kaptam tőle, hogy nyáron elmegyünk Miamiba és vihetek még plusz egy főt és az egyik legjobb szállodában leszünk.
Végül is tényleg nincs vele baj, csak azért nem a szomszéd városba lakik, tök egyedül leszek.
Ha mennék, akkor magántanulónak kellene legyek. Szóval bármennyire igyekeznék, nem lennék annyira része az osztálynak. Anya mondta, hogy akkor jövök majd haza, amikor csak szeretnék, mert repülővel nem sok idő, de azért akkor sem lesz már soha olyan szoros a barátnőimmel, barátaimmal a kapcsolatom.
Még 2 évem lenne a gimiből.
Ti mit választanátok?
Ha maradok, apáékhoz kéne költözzek. A barátnője gyűlöl, apával 3-4 havonta beszélünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!