Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek hogyan maradjak...

Szerintetek hogyan maradjak higgadt? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Holnap,találkozom egy netes haverral,aki itt lakik 2 városnyira.A legjobb barátnőim már ismerik,de én csak képen láttam,és nagyon szimpatikus. Nincsen ötletem,hogy ne égjek be,miről kérdezzem avagy miről beszélgessünk.-Épp ezért kérdezem meg itt.-

Szerintetek hogyan köszönjek neki találkozáskor?Mondjak valamit?Miről beszéljünk?

[Csak haverok vagyunk..]

13/L

2011. júl. 2. 04:45
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Nahát, én is két év után találkoztam egy netes haverral. A buszon is úgy ültem, hogy mindjárt összef_som magam, tutira beégek, sötöbö. :D De nem volt semmi gáz, onnantól, hogy meglátod, menni fog minden, jön magától, amit tenned és mondanod kell. : )

Találkoztam ám 3 év után is egy másik netes baráttal, 4 órát utazgattam, a végére már majdnem elsírtam magam, olyan ideges voltam, de ott se volt semmi gáz! : ) Olyan lesz, mintha mindig is így beszéltetek volna.

18/L

2011. júl. 2. 05:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez majd alakul szerintem(:

15/L

2011. júl. 2. 16:31
 3/8 anonim ***** válasza:

én is izgulok:D

mimég csak fél éve msnezünk ,hamarosan valszeg találkozni is fogunk:D

de tök félek h élőben nem lesz téma ,pedig msnen szinte mindig van.

2011. júl. 3. 12:46
 4/8 anonim ***** válasza:

"szia, de jó, hogy végre megismerhetjük egymást"

milyen volt az utad?

dög meleg van, eszünk egy fagyit valahol, a vanília a kedvencem...

a legjobb barátnőm is üdvözöl stb. stb.

2011. júl. 11. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, tök jó lesz. Szorítok!
2011. júl. 12. 00:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attól függ. Ha olyan képeket küldtél amin egy 179 cm szuper vékony csaj van vagy óriás mellekkel, akkor lehet hogy csalódott lesz.
2011. júl. 12. 07:33
 7/8 anonim válasza:
magaol jon:)
2011. júl. 12. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:
13 vagyok én is,van egy netes barátnőm,és szinte minden nap dumálunk-ilyen kétórákat.nagyon jól megvagyunk,és ha minden igaz,akkor az őszi animeconon talizunk.nyugi,ha tényleg jól elbeszélgettek a neten,akkor élőbe is lesz téma:3
2011. júl. 12. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!