Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért nem engedi hogy kint...

Mért nem engedi hogy kint maradjak?

Figyelt kérdés

Szóval anyum nem enged ki 6 óránál tovább.

Télleg nagyon "jókislány" vagyok, nem cigizek nem jövök haza részegen, nem hazudozok neki, otthon segítek egy csomó mindenben ... van egy pár lány aki egyel alám jár suliba, őket fél 9ig engedik ki(én meglégszem a 8orával is), de nekem már 2 kor ki kell menem ahhoz hogy elég időt töltsek velük, nem azért de 2 kor ki bandázik a városban ? hát senki! xD

amugy 2 hónap múlva leszek 15 és nem is járok mindennap el otthonról, csak péntekenként ... mért csinálja ezt velem, mit tudnék még felhozni mög érvekként :D vagy mit tegyek ???

Segitsetek nagyon rossz !

köszi minden válaszlónak! :)

2011. jan. 8. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Ülj le vele beszélgetni és mondd el neki ugyanezeket, amiket ide nekünk leírtál.

Ígérd meg neki, hogy nem fog romlani a tanulmányi átlagod, nem fogsz belekeveredni rossz bandába stb. Beszéljétek meg, hogy mondjuk 4-8-ig kaphass kimenőt. Előtte meg is tudsz tanulni, szükség esetén szúrópróba szerűen ki is kérdezhet, hogy lássa, tényleg tanultál.

2011. jan. 8. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát könyörögj neki,köss vele alkut,igérj meg mindent amit megtudsz,hogy nagyon vigyázol magadra esetleg 6-kor vagy 7-kor velhívod,hogy minden okés (vagy sms-t küldesz neki)

Kérdezd meg,hogy mi az a nyomós indok,hogy 8-ig nem lehetsz kint??

Jobbat nemtudok.sok sikert ;)

2011. jan. 8. 18:50
 3/4 A kérdező kommentje:

hjááj nagyon remélem, hogy sikerül.... basszus nem akarja elárulni miért, mert akkor tudnánk csak megbeszélni :D

na mind1 megpróbálom köszi nektek

2011. jan. 8. 18:58
 4/4 anonim válasza:

Én a helyedben elmondanám neki, hogy neked fontosak a barátaid és ha hetente úgyis csak egyszer "bandázol" velük, akkor nem lehetne-e ráhúzni egy-két órát.

16/F

2011. jan. 8. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!