Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Műkörömöt szeretnék de nem...

Műkörömöt szeretnék de nem engedi miért?

Figyelt kérdés
Ballagásom lesz (ált isk) szeretnék egy átlagos műkörmöt nem az a nagyon hosszú.De nem engedi azt mondja hogy majd később meg nem vagyok utcasarki meg ilyeneket.. Nemtom miért ilyen Segítsetek. hogy vegyem rá??
2011. jún. 5. 19:06
1 2
 1/16 anonim válasza:
81%

14-15 éves lehetsz, azt mondom: a műköröm már jöhet de legyen visszafogott!

Próbáld ki azt h elmondod neki milyet szeretnél, és hogy csak a ballagás miatt akarod. Lehet h akkor megengedi.

16/L

2011. jún. 5. 19:10
 2/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom, hogy ki nem engedi meg, de igaza van.

Agybajt kapok attól, hogy 8.-os lányok úgy néznek ki a ballagásukon, mint a 25 éves nők. Magassarkú, műköröm, konty... Minden kornak megvan a maga szépsége, ráér a műköröm majd az érettségire (bár nekem egyáltalán nem tetszik, de ez már más téma...).

2011. jún. 5. 19:12
 3/16 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem 14 éves korban a műköröm felesleges,főleg,ha csak egy alkalomra szól.Én is túléltem a ballagást műköröm nélkül,és még azóta sincs.

Igazából szerintem kérdezd meg még egyszer,tényleg elmagyarázva,hogy neked csak a ballagás miatt kell és nem fiúzni.

15/L

2011. jún. 5. 19:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt műkörmöm,de csak azért,mert már mondhatni betegesen rágtam a körmöm francia volt és csak akkora mit a rendes köröm kb 3-4 hónapig volt és ez idő alatt leszoktam a körömrágásról
2011. jún. 5. 19:28
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat... próbálok vele beszélni de hát nem sok sikerrel. Még ilyen visszafogottat sem enged
2011. jún. 5. 20:04
 6/16 anonim ***** válasza:

Most mit sírtok, hogy még korai.

Én 7.-es vagyok [14 éves, tehát '97es, Mo.-n 8.-os kéne, hogy legyek] , és most csináltattam 2 napja műkörmöt. Felénk a legtöbb ballagó lánynak volt [tegnapelőtt volt a ballagás], + pár barátnőmnek is van. :)

Rágod a körmöd? Mert akkor lehetne ez is egy indok.

Vagy mondd azt, hogy majdnem az összes lánynak lesz, meg hogy ez egy különleges alkalom, csak most az egyszer engedje meg.

Sok sikert. :)

14/L

2011. jún. 5. 20:45
 7/16 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem semmi bajod nem lsz tőle.

Nekem 2010 májusa óta van, hogy ne rágjam a körmömet.

Néha letörik vagy bereped, az elég kellemetlen, de szebb, mint a rágott köröm. Ha kicsire csináltatod,semmi baj nem lesz :)

HAJRÁÁÁÁÁÁÁ :D

14/L

2011. jún. 5. 21:27
 8/16 anonim ***** válasza:
51%
növeszd meg a körmöd, és fesd ki valahogy. Szerintem a természetes szebb. Amúgy, én se engedném neked ennyi idősen.
2011. jún. 5. 21:50
 9/16 anonim ***** válasza:

Nagyon irritál mikor le van kopva és ápolatlan bárkinél látok is ilyet. Annak ellenére, hogy szeretek körmöket festeni, díszíteni és majd talán hobbi szinten fejleszteném magam ebben, saját magamnak nem tennék föl műkörmöt csak úgy.. egyszerűen erős körmeim vannak, ápolom őket nagyon is jól néznek ki úgy ahogy vannak, ha műkörmöt használnék rá elvékonyítanám stb... inkább ápold a sajátod, menj el manikűröshöz ha nagyon szeretnél de akkor se műkörömért..

15/l

2011. jún. 6. 20:31
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

nagyon egyszerű

ha van annyi pénzed vegyél egy szépet a fodrászkellékesnél vagy 100 as boltba ott van ezerrel

veszel műkörömragasztót felrakod és annyi

lehet vágni és formázni méretre.

mit tud csinálni ha felteszed? LETÉPI?

persze nem kell engedetlennek lenni de hát jobb mintha

drogoznál cigiznél és innál UGYE?!!!

2011. jún. 6. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!