Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Műkörömöt szeretnék de nem...

Műkörömöt szeretnék de nem engedi miért?

Figyelt kérdés
Ballagásom lesz (ált isk) szeretnék egy átlagos műkörmöt nem az a nagyon hosszú.De nem engedi azt mondja hogy majd később meg nem vagyok utcasarki meg ilyeneket.. Nemtom miért ilyen Segítsetek. hogy vegyem rá??
2011. jún. 5. 19:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
Örülj neki hogy ez a legnagyobb problémád. Nem értem hogy a mai fiatalok miért hiszik azt hogy attól menőbbek szebbek okosabbak lesznek ha mindenféle kütyüket aggasztanak magukra vagy ha csilivili méteres körmökkel díszelegnek, amivel még egy poharat se lehet normálisan megfogni. Nekem sem engedte soha anyukám hogy karmom legyen és igaza is volt. Az ilyen lányok hogy segítenek otthon? Buta kérdés sehogy.
2011. jún. 7. 12:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem csak fesd ki valahogy szépen
2011. jún. 7. 15:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem se volt, kifestettem és ennyi. Senki sem azt nézni. Ilyenkor a bizonyítványommal kellene villogni...

Télen egyszer volt két alkalom erejéig - hadd ne mondjam hogy utána hogy néztek ki... Papírvékonyak, hajlékonyak, minden lakk lepattogott róla.

2011. jún. 13. 18:16
 14/16 anonim ***** válasza:

bizonyítványoddal*

Egy alkalom miatt ne tedd tönkre a körmeid.

2011. jún. 13. 18:22
 15/16 A kérdező kommentje:

Beletörődtem hogy nem engedi meg..

Am meg a bizonyítványommal villoghatok is....

2011. jún. 14. 16:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt műkörmöm az általános iskolai ballagásomon. Szerintem felesleges, de ez csak az én véleményem. Se a tablófotózáson, se a ballagáson nem voltam sminkelve, fodrász sem látott, mégis teljesen normálisan néztem ki.
2011. jún. 15. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!