Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyám nem engedi a hajvasalót?...

Anyám nem engedi a hajvasalót? Hogy vegyem rá? (lent)

Figyelt kérdés

Nem göndör a hajam,de beszokott hullmosodni.

Ha a fodrász kivasalja 3 napig úgymarad.

A saját pénzemből venném,de anyám nem engedi,azzal az indokkal hogy szétroncsolja a hajam.(igaza van,de nem minden nap vasalnám)

Hogy vegyem rá?

15/L

2010. aug. 27. 18:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Elmész a boltba és megveszed! Gondolom ideges lesz ha megtudja... Megmondod neki hogy szükséged van rá
2010. aug. 27. 18:33
 2/20 anonim ***** válasza:
85%

Hát ha a saját pénzemből venném engednéé:Dnekem...

De jelenleg nem akarok olyasmire kolteni..kezdodik a suli...

De a szomszéd barátnőmnek van és bármikor kivasalhatom vele:)

Neked nincs ilyen lehetőséged,?

am..Nekem is csak hullámosodik,mert egyenes volt, csak most a vállamat alig súrolja...és hullámos...

2010. aug. 27. 18:35
 3/20 A kérdező kommentje:

Nem akarok ilyen okból ráakaszkodni a barátaimra :)

Első válaszoló: Én is erre gondoltam.

2010. aug. 27. 18:36
 4/20 anonim ***** válasza:
85%

1. vagyok

Nekem is kéne hajvasaló, de lehet nem veszek csak pár év múlva, mert nekem így is nagyon töredezett a hajam. Nagyon göndör=( Nem is szeretem=(( Uncsim 1x kivasalta nagyon jól nézett ki de téll roncsolódott=(

Sok sikert! remélem sikerül!

11/L

2010. aug. 27. 18:39
 5/20 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Szerintetek hol vegyem? Van Fodrászkellékes is a közelben,meg szinte minden.

2010. aug. 27. 18:41
 6/20 anonim ***** válasza:
85%
Ne haragudj utolsó: 1 alkalomtól nem fog rincsolódni, akkor sem ha nem kerámia:)...13/L /előző/
2010. aug. 27. 18:42
 7/20 anonim ***** válasza:
Huppsz:D:D am 18:35 ös voltam..a kort kifelejtettem..
2010. aug. 27. 18:43
 8/20 anonim ***** válasza:
85%
Abban igaza van anyukádnak, hogy a hajvasaló tényleg nem egy egészséges dolog. De lehet kapni hővédő cuccokat, sampont, meg direkt hajvasáláshoz valami folyadékot aminek most nem jut eszembe a neve, de itt biztos fognak tudni neked segíteni ebben, biztos van itt olyan aki használ ilyet. Na szóval ha nem minden nap vasalgatod a hajad meg használod ezt a hővédő valamit akkor szerintem nem fogja roncsolni. Beszéld meg ezt anyukáddal.
2010. aug. 27. 18:45
 9/20 A kérdező kommentje:

Beszéltem már vele többször erről,de mindig rávágja hogy "Nem,nem olyan göndör a hajad".

Gondoltam h akkor megveszem a háta mögött..

2010. aug. 27. 18:47
 10/20 anonim ***** válasza:
79%

nem roncsolja annyira a hajat mint amennyire mondják.egyén függő.ha erős a hajad akkor anyira nem roncsólódik,ha meg vékony,gyenge szálú akkor meg tök m1 mennyiszer vasalod mert 1-2 vasalás után is töredezik.

volt egy idő amikor naponta 2szer-3szor is vasaltam a hajamat,és semennyire sem látszott meg a minőségén.jó nekem erős a hajam,de szerintem ha 1-2 naponta kivasalja egy átlagos hajú a haját akkor nem okoz olyan hűű de nagy károkat.:D

13/L

2010. aug. 27. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!