Anyám nem engedi a hajvasalót? Hogy vegyem rá? (lent)
Nem göndör a hajam,de beszokott hullmosodni.
Ha a fodrász kivasalja 3 napig úgymarad.
A saját pénzemből venném,de anyám nem engedi,azzal az indokkal hogy szétroncsolja a hajam.(igaza van,de nem minden nap vasalnám)
Hogy vegyem rá?
15/L
Hát ha a saját pénzemből venném engednéé:Dnekem...
De jelenleg nem akarok olyasmire kolteni..kezdodik a suli...
De a szomszéd barátnőmnek van és bármikor kivasalhatom vele:)
Neked nincs ilyen lehetőséged,?
am..Nekem is csak hullámosodik,mert egyenes volt, csak most a vállamat alig súrolja...és hullámos...
Nem akarok ilyen okból ráakaszkodni a barátaimra :)
Első válaszoló: Én is erre gondoltam.
1. vagyok
Nekem is kéne hajvasaló, de lehet nem veszek csak pár év múlva, mert nekem így is nagyon töredezett a hajam. Nagyon göndör=( Nem is szeretem=(( Uncsim 1x kivasalta nagyon jól nézett ki de téll roncsolódott=(
Sok sikert! remélem sikerül!
11/L
Köszi :)
Szerintetek hol vegyem? Van Fodrászkellékes is a közelben,meg szinte minden.
Beszéltem már vele többször erről,de mindig rávágja hogy "Nem,nem olyan göndör a hajad".
Gondoltam h akkor megveszem a háta mögött..
nem roncsolja annyira a hajat mint amennyire mondják.egyén függő.ha erős a hajad akkor anyira nem roncsólódik,ha meg vékony,gyenge szálú akkor meg tök m1 mennyiszer vasalod mert 1-2 vasalás után is töredezik.
volt egy idő amikor naponta 2szer-3szor is vasaltam a hajamat,és semennyire sem látszott meg a minőségén.jó nekem erős a hajam,de szerintem ha 1-2 naponta kivasalja egy átlagos hajú a haját akkor nem okoz olyan hűű de nagy károkat.:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!