Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyám nem engedi a hajvasalót?...

Anyám nem engedi a hajvasalót? Hogy vegyem rá? (lent)

Figyelt kérdés

Nem göndör a hajam,de beszokott hullmosodni.

Ha a fodrász kivasalja 3 napig úgymarad.

A saját pénzemből venném,de anyám nem engedi,azzal az indokkal hogy szétroncsolja a hajam.(igaza van,de nem minden nap vasalnám)

Hogy vegyem rá?

15/L

2010. aug. 27. 18:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%
szia 10 éves vagyok nekem már 9 éves koromban engedték hogy vasaljam ja de persze nem sokszor szerintem még várj egy kicsit lehet ha vársz akkor meg fogja engedni!
2010. aug. 27. 19:36
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsónak: Kell is egy 9 /10 évesnek vasalni ahaját..Szörnyű...Ahelyett néznéd még kicsit a Minimaxot.

13/L -Nekem pár honapja volt először kivasalva. És 3-4 hétben 1-2 szer vasalom csak..

2010. aug. 27. 19:41
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
15 éves létedre nem engedi anyukád h vasald a hajad ? sajnállak .. azt ajánlom holnap délelőtt menj be olyan boltba ahol hajvasalót lehet kapni( vannak olyanok amik nem olyan magas fokon vasalnak . pl 180° az kevésbé roncsolja a hajat) aztán vedd meg , és mond meg anyukádnak h neked erre szüükséged volt ..
2010. aug. 27. 20:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nehéz eset. Először nekem sem engedték, de végül úgy egyeztek bele, hogy elmentem a fodrászhoz, ő kivasalta. Mondták a szüleim, hogy szépen áll, és ha már ennyire akarom... :D De most meg már nem használom [mivel nyár van, nem érné meg vasalgatni], anyám már azzal jön, hogy adjam el, ha nem használom xD

De látom nálad ez a lehetőség ugrott...

Mind1. 2 RENDES hajvasaló márka van. : Remington és Ga.ma.

Ha teheted ilyet veszel. Nekem Remington s1051 van. 1hétig totál sima a hajam, pedig az enyém aztán tényleg göndör :D

Nekem nem nagyon roncsolta szét. Jó, azért kitöredezett valamennyire, de nem volt vészes. Fodrász nélkül rendbe jött, azért mert leálltam a hajvasalással [ideiglenesen. szeptemberben újrakezdem mert suli :S]

13/L

2010. aug. 27. 22:10
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. aug. 27. 22:35
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

a te pénzedből veszed szóval simán megveheted. a szülők ilyen korban sok mindent elleneznek, de szép lassan elfogadják, hogy már nem ők öltöztetnek (:

nekem Belissima hajvasalóm van, eddig bevállt :D a media marktban vettem.

2010. aug. 27. 23:43
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
Jaj, miért akarod tönkretenni a hajad? Régebben én is vasaltam, jól el is csesztem, pedig csak jó minőségű hajvasalót használtam. Örülj, hogy göndör, sokkal jobb, mint az egyenes!
2010. aug. 28. 10:46
 18/20 anonim ***** válasza:
50%

22.10-nek

Belissima ugyanolyan jó.:)

2010. aug. 28. 13:43
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat :)

Sikerült meggyőzni! :D

Köszi <3

2010. aug. 28. 17:29
 20/20 anonim ***** válasza:
13:43 hát nekem fodrász vasalta 1x vele, reggel, aznap este olyan volt már, mintha nem is lett volna kivaslva xD Szóval nekem nem jött be, de lehet másnak jó :)
2010. aug. 29. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!