Melyik hajvasalót vegyem meg? Rem. S5520 vagy Rem. S8002
2011. júl. 4. 22:53
1/5 anonim válasza:
lényegtelen. mindkettő ugyanúgy tönkreteszi a hajat.
de ha a megérzésemre hallgatok, akkor az s8002. csak mert ezt érzem. ;)
2/5 anonim válasza:
Rem. S5520
Hidd el, ez jobb!!!!!!!
3/5 anonim válasza:
Nézd, én egy évig vasaltam a hajam. Teljesen tönkre tette. Egyszerűen borzalmasan festek göndör hajjal, szóval muszáj egyenesíteni. Én most fogom majd kipróbálni a brazil hajkiegyenesítést. Gondold át!
4/5 anonim válasza:
Én kb 6 éve egyenesítem a hajam és semmi baja. Rendszeresen balzsamozom amúgy. Nem töredezik a vége, nem szálkás, tök szép fényes és dús. Még a fodrászom is megjegyezte.... :)
Az, hogy tönkreteszi emberfüggő, de a legtöbb embernek tényleg nem tesz jót. Mondjuk az is igaz, hogy enyhén hullámos, hamar ki tudom egyenesíteni és a következő hajmosásig egyenes is marad, szóval keveset használom.
5/5 A kérdező kommentje:
értem...köszönöm az eddigi válaszokat.:)
2011. júl. 7. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!