Melyik fajtaju hajvasalot vegyem? Az igaz hogy kibirja 6 napig is az egyenes haj vasalas utan? -persze no viz es para
Figyelt kérdés
Mar probalkoztam 1-2 vasaloval most eppen egy keramialapos van . csak ezzel az a gond hogy nem vasalja pedig meg balzsamokat is hasznalok szogegyenesre es max 1 napot birja ki es meg para sem eri. :((( lehet hogy a hajammal van a gond??? alapjaban suru es vastagszalu hajam van nem eppen ez a selyemhaj tipus. remington kozul melyik hajvasalot vegyem ? a remington s 9000 proffesional az jo? koszi a valaszokat2008. júl. 20. 22:58
1/8 anonim válasza:
A Remington termékek jók, bármelyik fajtát is veszed meg. Amúgy nagyon sok függ a hajad minőségétől is, szóval nem biztos, hogy segíteni fog egy hajvasaló-váltás. Attól még lehet, hogy ugyanúgy 1 napig lesz sima a hajad.
2/8 A kérdező kommentje:
egy masik fajta vasaloval amivel a baratnom vasalta ki birta 3 napot is
. lecci segitsetek h mient vegyek . es a rtemingtonok kozul melyik fajtat???
2008. júl. 21. 00:09
3/8 anonim válasza:
sztem ha remingtont veszel,mindenképp a 9000 professionalt vedd,de vannak fodrászkellék üzletek,ahol nagyon jó minőségű vasalók vannak még pl.gama. Érdemes szétnézni! min.150wattos legyen és 180 fokos,az már jól vasal
4/8 anonim válasza:
Remington s9000-t tudom én is ajánlani. Én is a fodrászom tanácsára vettem, úgy hogy előtte nála, többször kipróbáltam. hat napig is tart, ha nagyon gyorsan tusolok és nem maradok sokáig a párában. Pedig nekem baris göndör a hajam. Nem törik tőle jobban a hajam, mint vasalás nélkül. Igaz, nem a legolcsóbb, de én is úgy jártam, hogy volt nekem több, 2-3-4 E forintos, aztán csak az olcsó lett a drága...
5/8 anonim válasza:
Imetec belissima creativity. Kőkeményen tartja magát a legdurvább hajat is egyenesre csinálja, mindössze 5 perc alatt egy egész hajkoronát kilehet egyenesíteni vele, plusz amint bedugod már lehet is csinálni olyan hamar készre teszi magát.
6/8 anonim válasza:
ha nagyon göndör,hullámos a hajad,sose fogja kibírni 6napig...1000%...
7/8 A kérdező kommentje:
enyhen hullamos...es suru
2008. júl. 21. 21:37
8/8 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok, rugó göndör a hajam, és bírja 6 napig a remingtonnal. Légyszi ne vond kétségbe amit mondok. Persze nem érheti se gőz se pára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!